Redactia.ro
Home » Știri » UPDATE: Incendiu la Craiova! Focul s-ar fi extins la al 3-lea bloc. Locatarii au devenit agresivi cu pompierii

UPDATE: Incendiu la Craiova! Focul s-ar fi extins la al 3-lea bloc. Locatarii au devenit agresivi cu pompierii

UPDATE 10.30: Focul s-ar fi extins la un al treilea bloc. Au trecut mai bine de două ore de la izbucnirea incendiului.

Intervenția pompierilor este îngreunată din cauză că hidranții din zona nu au presiune și accesul la blocuri este dificil. Locatarii au devenit nervoși și se manifestă agresiv față de pompieri.

Potrivit ISU Dolj, pentru stingerea focului care se manifestă violent la acoperişul blocului se intervine cu cinci autospeciale de lucru cu apă şi spună, o autoscară, o autospecială de lucru la înălţime şi un echipaj SMURD.

Ştirea iniţială

Joi dimineață, un bloc din Craiova a fost cuprins de flăcări, cu numeroase echipe de intervenție care se luptă să stopeze focul.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, focul a izbucnit într-un bloc de locuințe situat în cartierul Craiovița. Surse news.ro confirmă că la locul incidentului au ajuns cinci mașini de pompieri echipate cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj SMURD și se prevede sosirea unei autospeciale specializate pentru intervenții la înălțime. Oamenii au fost evacuati si in aceste momente se ridica masinile aflate in imediata apropiere.

Salvatorii sunt în acest moment în plină acțiune de stingere.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini