Redactia.ro
Home » Știri » ULTIMA ORĂ! Încep ninsorile! Anunţul meteorologilor

ULTIMA ORĂ! Încep ninsorile! Anunţul meteorologilor

ULTIMA ORĂ! Încep ninsorile! Anunţul meteorologilor

Încep ninsorile!Anunţul meteorologilor. Astăzi se vor aduna norii și umezeala va crește. Temperaturile maxime vor fi de la 3 până la 13 grade.

ULTIMA ORĂ! Încep ninsorile! Anunţul meteorologilor

Administrația Națională de Meteorologie anunță ninsori viscolite în următoarele ore în România, iar regiunile unde vor apărea primii fulgi de nea sunt cele de munte. Înainte de Crăciun vremea se va răci considerabil.

Vor începe ploile în sudul și sud-vestul teritoriului, iar în regiunile de depresiune și în județele de munte va ninge chiar mâine.

Joi, temperaturile se vor extinde în zonele Oltenia, Dobrogea și Muntenia, iar în TRansilvania va apărea ninsoarea.

Poleiul va apărea, și va fi o problemă principală cu care se vor confrunta șoferii în zilele care urmează, motiv pentru care aceștia unt rugați să conducă cu atenție.

Vineri, precipitațiile vor reveni la valori ceva mai pozitive, iar spre seară va ploua în anumite zone. Vremea va fi în schimbare în după-amiaza de vineri.

Vremea în Moldova

În Moldova vor fi maximum 3 grade miercuri și joi, iar cerul va fi noros, iar în Suceava, Botoșani și în nordul Iașiului vor fi fulguieli.

Ceva mai cald va fi în Dobrogea, unde vor fi maximum 12 grade, însă vântul va sufla cu putere și sunt așteptate și la Tulcea și Constanța precipitații.

6 grade se vor înregistra la Cluj, Bihor, Sălaj, iar la Brașov, Sibiu și Ploiești în jur de 4-5 grade, cu mențiunea că în zonele cele mai înalte va fulgui. După cum se poate observa, în mai toate regiunile țării temperaturile sunt în scădere față de valorile înregistrate la începutul acestei săptămâni, când am avut până la 14-15 grade mai ales în vest și sud-vest.

Temperaturile vor continua să crească săptămâna viitoare. De acum în șapte zile, meteorologii prognozează zile însorite cu 11-12 grade ca maxime.

Citeste si:Atac armat în Jersey City. Cel puțin șase persoane au murit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: