Redactia.ro
Home » Monden »  Ultimele cuvinte ale lui Ionuț Iftimoaie la Survivor România: „Este imposibil și total greșit dacă încerci să-i mulțumești pe oameni” VIDEO

 Ultimele cuvinte ale lui Ionuț Iftimoaie la Survivor România: „Este imposibil și total greșit dacă încerci să-i mulțumești pe oameni” VIDEO

Ultimele cuvinte ale lui Ionuț Iftimoaie la Survivor România. Iată ce a mărturisit vedeta înainte de a părăsit competiția!

De ce a plecat, de fapt, Ionuț Iftimoaie din competiția Survivor România

Ionuț Iftimoaie, cunoscută personalitate sportivă din România, a decis să părăsească competiția Survivor România din motive personale legate de familia sa. În timpul consiliului tribal, Ionuț a declarat că familia sa are nevoie de el acasă și a rugat moderatorul emisiunii să-i permită să părăsească competiția.

„Nu există comparație între a sta și a merge acasă la ai mei. Da-ți-mi voie ca parcursul meu la Survivor să se oprească aici”, a spus Ionuț Iftimoaie, rugându-l pe moderatorul emisiunii să-l lase să părăsească competiția. 

 Ultimele cuvinte ale lui Ionuț Iftimoaie la Survivor România

Această decizie a fost înțeleasă și acceptată de ceilalți concurenți, care au apreciat faptul că Ionuț și-a pus familia pe primul plan și a luat o decizie grea dar necesară. În timpul consiliului, moderatorul emisiunii l-a întrebat pe Ionuț care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o din experiența sa la Survivor:

„Declar în acest consiliu tribal că-ți înțeleg decizia. Familia este crucială și părăsești competiția Survivor România pe aceste motive care țin de familia de acasă.

Într-o clipă se dă o foaie.  Care e lecția cea mai importantă? Ești un model de inspirație. Ce lecție duci înapoi acasă din Survivor? ”, îl întreabă moderatorul, Daniel Pavel, în cadrul consiliului tribal. 

Ionuț Iftimoaie: „Am greșit și eu…”

Ionuț Iftimoaie a reflectat și a transmis că „prețuirea” este singurul lucru cert și că oamenii pe care îi ai lângă tine merită mai multă atenție. De asemenea, a afirmat că este important să nu alergăm după lucruri materiale de care nu avem nevoie și să credem că deciziile pe care le luăm sunt cele mai bune din momentul respectiv.

De asemenea, Ionuț ne amintește să ne concentrăm pe lucrurile cu adevărat importante și să nu ne lăsăm duși de valul consumismului și al dorinței de a avea tot mai multe lucruri materiale. Mai mult decât atât, ne învață să avem încredere în deciziile noastre și să ne bazăm pe propriile noastre judecăți atunci când luăm decizii importante în viața noastră.

„Poate sunt multe de spus. Am greșit și eu la rândul meu, dar să zicem că ăsta e jocul și te duc lucrurile într-o anumită direcție. Dacă ar fi să extrag din astea:

Să spunem prețuirea, este singurul lucru cert. Oamenii pe care îi ai lângă tine merită mai multă atenție;

Să nu mai alergăm după lucruri materiale, de care nu avem neapărat nevoie,

Este imposibil și total greșit dacă încerci să-i mulțumești pe oameni,

Este important să crezi că în momentul în care ai luat o decizie să fie cea mai bună din momentul respectiv”, a mărturisit vedeta. 

Cuvintele lui Ionuț Iftimoaie reprezintă cu siguranță o lecție importantă pentru toți cei care urmăresc emisiunea Survivor România, dar și pentru oricine dorește să trăiască o viață mai împlinită și mai satisfăcătoare. Este ușor să ne pierdem și să uităm de ceea ce contează cu adevărat, familia și oamenii pe care îi avem lângă noi.

 

Sursa foto: Captură ecran YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: