Redactia.ro
Home » Monden » Ultimele cuvinte ale lui Mihai Constantinescu pentru fosta sa soție, Mihaela. Cântărețul își prevestea moartea

Ultimele cuvinte ale lui Mihai Constantinescu pentru fosta sa soție, Mihaela. Cântărețul își prevestea moartea

Noi detalii ies la iveală după moartea artistului Mihai Constantinescu, din 2019. El și fosta sa soție, Mihaela Constantinescu, aveau o relație apropiată și păstrau legătura, chiar dacă s-au despărțit, iar cântărețul s-a recăsătorit cu Simona Secrier. În ultimele sale clipe din viață, Mihai Constantinescu a sunat-o de pe patul de spital pe Mihaela și își prevestea sfârșitul. Au fost ultimele lui cuvinte…

Ultimele cuvinte ale lui Mihai Constantinescu pentru fosta sa soție, Mihaela. Cântărețul își prevestea moartea

Mihai Constantinescu și-a sunat fosta soție, Mihaela Constantinescu, înainte de a se stinge din viață, în 2019. Cântărețul ”era trist, dezamăgit și îngrijorat” și își prevestea moartea.

Chiar dacă s-au despărțit, Mihai și Mihaela Constantinescu au rămas în relații bune, iar în ziua când a murit, artistul a sunat-o de mai multe ori pe fosta sa soție.

Image result for mihaela constantinescu si mihai constantinescu

”Am vorbit la telefon cu câteva ore înainte de începutul sfârșitului. Era duminică și era trist, dezamăgit și îngrijorat, pentru că nu se simțea bine. Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon, mi-a spus că dacă lucrurile legate de sănătatea lui nu se ameliorează, el va pleca. Am simțit atunci că se va întâmpla ceva grav, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă la moarte. Am continuat să mă rog, așa cum am făcut tot timpul, sperând într-un miracol…”, a povestit Mihaela Constantinescu, pentru impact.ro.

Mihaela, fosta soție a lui Mihai Constantinescu: Am pierdut cel mai important bărbat din viața mea, după tatăl meu”

Mihaela Constantinescu regretă foarte mult moartea celui care i-a fost cândva soț și pe care l-a iubit profund. Îl consideră cel mai important bărbat din viața ei, după tatăl său.

”Odată cu el, a plecat o parte din sufletul meu, din viața mea, din tot ce aveam mai bun și mai frumos. Am pierdut cel mai important bărbat din viața mea, după tatăl meu. A plecat o energie care nu poate fi înlocuită cu nimeni și cu nimic. Am trăit împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, tinerețea. Ne-am iubit enorm, ne-am respectat și am rămas prieteni”, a mai mărturisit Mihaela pentru aceeași sursă.

Chiar dacă au fost văzute în preajma artistului, atunci când acesta era în viață, Mihaela fosta soție și Simona Secrier, ultima lui soție, au luat-o pe căi separate acum și i-au făcut separat parastas.

Image result for simona secrier

”Mihai nu mai este printre noi. Consider că fiecare trebuie să își urmeze drumul în viață și fiecare trebuie să îi păstreze și să îi venereze memoria, într-un mod personal, cu iubire și recunoștință. Nu doresc să mă recăsătoresc în această viață. Nu ne-am certat niciodată, deci nu era nevoie să ne împăcăm. Ne-am înțeles unul pe celălalt, ne-am ajutat, ne-am protejat și am rămas împreună într-o relație sinceră, curată și devotată”, a adăugat Mihaela Constantinescu.

Image result for simona secrier

Foto: Mihai Constantinescu și Simona Secrier

Mihai Constantinescu a murit în octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, după un stop cardio-respirator neresuscitabil. El era în comă din luna mai 2019 și era internat în stare gravă  la Terapie Intensivă.

„Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă”, preciza la acea dată ministrul Sănătății, Sorina Pintea, de pe atunci.

mihai constantinescu bw

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: