Redactia.ro
Home » Știri » Se împlinesc 15 ani de la moartea Laurei Stoica. Gestul pe care îl face mama artistei

Se împlinesc 15 ani de la moartea Laurei Stoica. Gestul pe care îl face mama artistei

GALERIE FOTO (2) Se împlinesc 15 ani de la moartea Laurei Stoica

În luna martie a acestui an se vor împlini 15 ani e când s-a stins Laura Stoica. Iată ce va face mama ei la mormântul regretatei artiste.

Au trecut 15 ani de la moartea Laurei Stoica. Gestul făcut de mama acesteia

Laura Stoica a murit în urmă cu 15 ani într-un accident tragic de mașină, alături de logodnicul acesteia. Mama acesteia nu a trecut nici măcar acum peste acest eveniment tragic și se gândește mereu la fiica ei, și merge la mormântul ei.

Acum, ea încearcă să trăiască viața așa cum vine, în lipsa fiicei sale mult iubite. Anul acesta nu va face niciun parastas, ci va da doar de pomană persoanelor nevoiașe.

”Îmi duc viața mai departe, trăiesc frumos, am ajuns să fiu împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat cu fiica mea. Cu destinul nu te poți pune niciodată! Pentru că anul asta se împlinesc cincisprezece ani, de când fiica mea nu mai este, o să mergem la cimitir (n.r – Cimitirul Bellu), cu flori și cu lumânări, nimic mai mult. Nu o să facem parastas, doar o să dau ceva de pomană, o să dau cuiva, la cimitir, și cam atâta. Nu îmi vine să cred că au trecut atât de mulți ani de când fiica mea nu mai este!”, a spus mama regretatei artiste pentru playtech.ro.

Tragedia Laurei Stoica. A murit într-un accident rutier

Mama Laurei Stoica spunea că în ziua tragediei a început să citească Biblia, acesta fiind un semn că trebuie să apeleze la ajutorul divin pentru a putea trece peste această tragedie.

“În ziua în care Laura a murit, ca niciodată, am început să citesc Biblia. Nu ştiu de ce… Am vorbit cu Laura la telefon şi m-a întrebat ce fac. I-am răspuns că citesc Biblia. Mi-a spus că e foarte interesant. Acum, îmi dau seama că a fost un semn. Că Dumnezeu m-a îndemnat să citesc din Biblie ca să pot trece peste cel mai greu moment din viaţa mea”, a mărturisit mama artistei.

Mama Laurei Stoica a povestit și că nu a mai ținut legătura cu familia băiatului cu care aceasta urma să se căsătorească.

“Nu am mai păstrat legătură cu familia băiatului, am vorbit în ultimii ani destul de rar. Noi, părinții, nu ne-am cunoscut înainte de înmormântarea copiilor noștri, atunci ne-am întâlnit prima oară, după accidentul rutier. Îl știam doar pe un frate al lui Cristi, care a venit în treacăt pe la noi, în rest, pe nimeni”, a mai adăugat Elena, mama artistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: