Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a prevestit Laura Stoica moartea? Mărturisirile șocante ale prietenilor ei

Cum și-a prevestit Laura Stoica moartea? Mărturisirile șocante ale prietenilor ei

Laura Stoica, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și o emblemă a muzicii rock, a murit la vârsta de 38 de ani alături de soțul ei, Cristian Mărgescu, și copilul nenăscut, într-un tragic accident rutier. Artista și-a prevestit, însă, moartea. 

 

 

Laura Stoica și-a prevestit moartea

 

 

Regretata Laura Stoica, o personalitate puternică și care făcea spectacol de fiecare dată când urca pe scenă, și-a prevestit moartea. Prietenii acesteia au făcut mărturisiri șocante și au scos la iveală ce a povestit artista înainte de tragicul accident din data de 9 martie 2006. Artista a dat de înțeles că știa ce urmează să se întâmple. „Te rog, vreau ca el să îmi poarte sicriul”, i-a spus artista unei prietene.

Ultimele săptămâni din viața artistei, de dinainte de tragicul accident din 2016, au fost un șir de evenimente bizare care i-au luat prin surpindere pe apropiații acesteia. Evenimentele urmau să prevestească accidentul cumplit în care și-a pierdut viața. Cei doi, Laura și soțul ei, se întorceau în București de la un concert pe care artista l-a susținut la Urziceni.  Laura Stoica se putea considera o femeie împlinită. Cu o carieră de invidiat, susținută de marea iubire și însărcinată cu primul copil, artista era una dintre cele mai invidiate cântărețe din țară. Prietenii acesteia spun că, era abătută și bântuită de o premoniție, aceea că urma o tragedie.

 

Ce semne i-au prevestit moartea

 

 

Cu doar o lună înainte de tragicul accident, Laura Stoica fusese invitată la ziua de naștere a unei prietene. Artista a transmis un mesaj cutremurător la petrecere.

„Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o dată, ne-a spus mie şi soţului meu: “Dacă mor, se vor îmbogăţi toţi impresarii mei.” Noi am replicat: “Laura, ce vorbe-s astea?!”. Laura ne-a spus că poate va da mâna cu Sfântul Petru şi soţul meu îi va căra sicriul. După o lună, chiar aşa s-a şi întâmplat, soţul meu îi căra sicriul”, a apovestit o apropiată a acesteia.

Și mama artistei ar fi primit câteva semne cu doar câteva ore înainte de moartea artistei. „În ziua în care Laura a murit, ca niciodată, am început să citesc Biblia. Nu ştiu de ce… Am vorbit cu Laura la telefon şi m-a întrebat ce fac. I-am răspuns că citesc Biblia. Mi-a spus că e foarte interesant. Acum, îmi dau seama că a fost un semn. Că Dumnezeu m-a îndemnat să citesc din Biblie ca să pot trece peste cel mai greu moment din viaţa mea”, a mărturisit mama artistei în urmă cu ceva timp.

Înainte să moară, artista a ținut să lase în urmă și o scurtă scrisoare, care urma să prevestească tragedia. „N-am să mor săracă şi laura stoicaurâtă, bolnavă şi singură. Iar tu Cristina, tot aşa!”

Un semn care a prevestit moartea acesteia a apărut și în timpul concertului din Urziceni. Artista Nico a fost prezentă și ea la concertul din Urziceni. După moartea Laurei, artista Nico a povestit că CD-ul s-a blocat în timp ce aceasta se afla pe scenă la versul:  “Viața merge înainte, cad și mă ridic…”.

Regretata Laura Stoica și-a lăsat în urmă fanii îndurerați, care i-au apreciat muzica. Artista a lăsat României  melodii nemuritoare, ca: „Un actor grăbit”, „Focul”, „Doar tu”, „Cartierul cântă rock”, „…Nici o stea”, „Toamnă pe autostradă”, „Sunt cuminte”, „Mereu mă ridic” și „Mai frumoasă”.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: