Redactia.ro
Home » Știri » Regretata Laura Stoica ar fi trebuit să împlinească astăzi 52 de ani

Regretata Laura Stoica ar fi trebuit să împlinească astăzi 52 de ani

GALERIE FOTO (8) Regretata Laura Stoica ar fi trebuit să împlinească astăzi 52 de ani

Regretata Laura Stoica. Cântăreața Laura Stoica, ar fi împlinit astăzi, 10 octombrie, vârsta de 52 de ani. Din păcate, soarta cântăreței s-a oprit pe 9 martie 2006, când a pierit într-un accident groaznic.

Regretata Laura Stoica ar fi trebuit să împlinească astăzi 52 de ani

Joi, 10 octombrie 2019, Laura Stoica ar fi împlinit vârsta frumoasă de 52 de ani. Destinul cântăreței, s-a oprit, însă, în anul 2006, când a murit împreună cu viitorul ei soț. Cântăreața a lăsat o durere în inimile familiei, dar și în inimile fanilor. În seara de 9 martie 2006, Laura se întorcea împreună cu iubitul ei, de la un concert organizat de Primăria Urziceni, cu ocazia zilei de 8 martie.

Accidentul a avut loc în apropiere de comuna ialomițeană Sinești, pe șoseaua București-Urziceni. Un șofer vrâncean a intrat în plin cu mașina condusă de Cristian Mărgescu, logodnicul cântăreței. Laura Stoica și Cristian Mărgescu, au murit pe loc. Șoferul vrâncean a pierit și el în tragicul accident.

Laura Stoica, însărcinată în 4 luni

De Crăciun, artista a aflat că va deveni mămică, iar în septembrie cei doi așteptau un copil. După ieșirea din postul Paștilor, cuplu deja își programase nunta. Artista era extrem de fericită când că este însărcinată și abia aștepta să nască.

În sfârșit, Laura Stoica reușise să fie o femeie împlinită. Logodnicul ei, Cristian Mărgescu, toboșarul trupei, reușise să îi cucerească inima.

Laura Stoica s-a lansat în anii 1990 la festivalul de la Mamaia. Un an mai târziu a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, cu melodia „Un actor grabit”. Așadar, artista a reușit imediat să intre în inimile oamenilor, și ani la rând, aceasta a fost una dintre cele mai bune soliste.

„Muzica mă face să trăiesc clipa la maximum”

„Muzica mă face să trăiesc clipa la maximum. Ea îmi dă cele mai frumoase senzații, emoțiile sunt cele mai condensate. Muzica este prezentă în procent de 90% în viața mea, în ea mă regăsesc cu cea mai mare pasiune. Mi-a adus cele mai mari satisfacții și niciodată nu m-a trădat”, mărturisea Laura Stoica.

Laura Stoica și logodnicul ei, au fost înmormântați la cimitirul Bellu, mormântul lor fiind acoperit permanent de flori, semn că publicul român nu a uita-o.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini