Redactia.ro
Home » Știri » Ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian. Cu cine a vorbit artistul chiar înainte de a muri: “Stai liniștit”

Ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian. Cu cine a vorbit artistul chiar înainte de a muri: “Stai liniștit”

GALERIE FOTO (2)

Moartea fulgerătoare a lui Petrică Mîțu Stoian a îngenunchiat lumea artistică și pe toții românii care l-au îndrăgit pe artist. Printre cei distruși de durere odată cu dispariția regretatului interpret de muzică populară se află chiar impresarul său, Doru Gușman. Cu mare durere în suflet, își aduce aminte ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian, cu care a apucat să vorbească pentru o ultimă dată!

Impresarul și prieten alui Petrică Mîțu Stoian, Doru Gușman a fost cel care a vorbit pentru ultima oară cu îndrăgitul interpret de muzică populară.

Petrică Mîțu Stoian abia fusese tranferat de la clinica unde se trata post-COVID-19 către Spitalul din Reșița. Regretatul artist a vorbit la telefon cu Doru Gușman, impresarul și prietenul său, pe care a vrut să știe fără griji. Artistul i-a spus că nu are nimic. Din nefericire, la câteva ore mai târziu, Petrică Mîțu Stoian a murit.

Ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian: “Stai liniștit… “

Doru Gușman a povestit care au fost ultimele ore din viață ale intrerpretului. După ce regretatul artist a insistat să meargă în clinică pentru a se trata post-COVID-19, acesta a ținut legătura cu impresarul până cu doar câteva momente înainte de a se stinge.

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian i-a povestit că totul e foarte bine în clinică, că e tratat foarte bine și că ședința de terapie hiperbară a mers de minune.

Însă, la scurt timp, a aflat că artistul a ajuns într-un spital din Reșița după ce i s-a făcut rău.

Fără să stea pe gânduri impresarul l-a sunat imediat Petrică Mîțu Stoian. Atunci, artistul i-ar fi răspuns sâmbătă dimineața la telefon și i-a spus că a ajuns la spital. Artistul i-a spus să stea liniștit deoarece nu e nimic grav, a fost stabilizat și urmează să se întoarcă în clinică.

”L-am sunat și am vorbit cu el, a zis că stai linișit că n-am mare lucru, că m-a stabilizat și mă duc înapoi. L-am sunat pe la 10 și ceva și mi-a zis că sunt cu domnul medic”, i-a spus Petrică Mîțu Stoian.

Petrică Mîțu Stoian, alături de impresarul și prietenul său Doru Gușman
Petrică Mîțu Stoian, alături de impresarul și prietenul său Doru Gușman

Petrică Mîțu Stoian, la reanimare după câteva ore

La doar câteva ore, impresarul a fost sunat de nepotul lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta i-a dat vestea că artistul nu se simte deloc bine. Starea de sănătate a lui Petrică Mîțu Stoian s-a agravat extrem de rapid. A fost internat la reanimare.

”Pe la 13:00 și m-a sunat nepotul lui să-mi zică că e rău și că l-au dus la reanimare, eu am ajuns la 14:30, era intubat, era anesteziat și nu am mai putut să vorbesc cu el nimic”, a mai declarat Doru Gușman despre ultimele ore din viața lui Petrică Mîțu Stoian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: