Redactia.ro
Home » Monden » Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață. Ce a făcut cu câteva ore înainte de a-și pune capăt zilelor

Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață. Ce a făcut cu câteva ore înainte de a-și pune capăt zilelor

GALERIE FOTO (2) stephan

Creatorul de modă Stephan Pelger și-a pus capăt zilelor la 44 de ani. El a fost găsit fără viață în propria casă de către o vecină îngrijorată din cauza faptului că designerul nu mai răspundea nici la telefon, nici la ușă. Apropiații designerului știau că acesta se confrunta cu stări depresive, însă nu s-ar fi gândit că el va apela la un gest atât de radical. Ultimele imagini cu Stephan Pelger au fost făcute publice.

Ultimele imagini cu Stephan Pelger înainte de a-și lua viața

Stephan Pelger se lupta de mulți ani cu o depresie pe care cu greu o ținea sub control. De altfel, cratorul de modă a vorbit în repetate rânduri despre problemele emoționale cu care se confrunta și recunoștea că starea lui psihică nu era cea mai bună. Depresia și insomnia îi făceau viața un calvar, iar dependența de pastile îl trimisese la un centru de dezintoxicare în care se internase benevol.

Se pare că recent Stephan Pelger primise o nouă veste negativă care l-a dat complet peste cap. O mătușă care locuia în Germania se stinsese din viață. Ultimele imagini cu Stephan Pelger, surprinse cu aproximativ 12 ore înainte de moartea designerului îl înfățișează pe acesta pe la o terasă din Capitală. Conform ospătarilor, Stephan a consumat o cantitate însemnată de vin, aproximativ 12 pahare și nu a dorit să vorbească cu nimeni. El a schimbat câteva vorbe doar cu ospătarul și cu patronul restaurantului, care a putut observa că nu se afla într-o stare deloc bună.

stephan pelger
Stephan Pelger a băut 12 pahare de vin cu câteva ore înainte să-și pună capăt zilelor

„Stephan Pelger a fost la Restaurantul The Dream aseară. A băut vin, vreo 12 pahare, și a stat singur la masă. A rămas în restaurant până la ora 23:40, singur la masă. Era foarte supărat, a vorbit doar cu ospătarul și cu patronul restaurantului, cu nimeni altcineva. Patronul nici măcar nu i-a luat bani pentru vinul consumat, a văzut că era foarte, foarte supărat, motivul fiind acela că îi murise o rudă din Germania”, au declarat surse pentru Gândul.

Stephan Pelger a fost internat de mai multe ori în centrele de psihiatrie

Stephan Pelger nu a ascuns niciodată faptul că se confrunta cu probleme de ordin emoțional. De altfel, el a declarat cu sinceritate că avea 10 ani atunci când a trecut pentru prima dată pragul unei clinici de psihiatrie. A urmat numeroase scheme de tratament, însă vindecarea la care a sperat a întârziat să apară. Avea zile în care se simțea bine, dar și perioade în care se străduia dimineața pentru a se ridica din pat și a efectua cele mai banale activități.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, povestea designerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: