Redactia.ro
Home » Monden » Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel, după operația la inimă. „Nu mă simt în putere..”

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel, după operația la inimă. „Nu mă simt în putere..”

Alexandru Arșinel a trecut anul acesta prin încercări dificile în ceea ce privește starea sa de sănătate, iar problemele se pare că nu s-au încheiat pentru marele maestru. După intervenția recentă la inimă, actorul a dezvăluit cum se simte și ce schimbări au apărut în viața sa.

În vârstă de 82 de ani, Alexandru Arșinel face toate eforturile necesare să fie mereu în cea mai bună formă și să continue să aducă zâmbete în jurul său. Ultimele luni au fost pentru el foarte dificile, deoarece s-a confruntat cu probleme de sănătate, dar eforturile medicilor au avut un rezultat pozitiv.

La începutul lunii decembrie, maestru a suferit o operație la inimă, iar de atunci se recuperează cu pași lenți. Organismul său a trecut prin multe experiențe solicitante în decursul ultimului an, mai ales că a fost infectat cu Covid-19 în luna aprilie.

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel, după operația la inimă. „Nu mă simt în putere..”

Chiar dacă încearcă mereu să fie optimist și plin de energie, domnul Arșinel recunoaște că refacerea după intervenția chirurgicală evoluează încet. Încă nu și-a recuperat complet puterile, a fost reținut în ceea ce privește starea sa de bine, însă nu și-a pierdut speranța că situația va evolua pozitiv.

Urmează să se bucure luna aceasta de o vacanță binemeritată, care îl va alimenta cu energie și îl va ajuta să revină în fața publicului său. Nu vrea să grăbească lucrurile, așa că așteptările sale sunt cât se poate de realiste. În aceste condiții, speră ca organismul său să-și recapete puterea în prima lună a anului 2022.

„Mă simt mai binișor, binișor spus, pentru că, încă nu mă simt în putere, sunt lipsit de putere. Sunt lipsit de ceea ce are Enache, de energie. Ușor, ușor, sper să mă pun pe picioare, iar în vacanța aceasta de la finalul anului și până în luna ianuarie sper să capăt și eu puțină forță.”, a mărturisit maestrul Arșinel pentru Click!.

Cum s-a schimbat viața maestrului după operația suferită

Având în vedere condițiile epidemiologice actuale din țara noastră, dar și condiția sa fizică sensibilă, Alexandru Arșinel a preferat să-și schimbe puțin stilul de viață. A socializat tot mai puțin și nu s-a forțat prea mult atunci când a venit vorba de mișcare.

Actorul recunoaște că dragostea pentru viață și publicul său îl motivează să se refacă în cel mai scurt timp. Este determinat să continue și să se bucure de frumusețea din jurul său pentru cât mai mult timp posibil.

„De când m-am externat de la începutul lunii decembrie, nu am ieșit din casă decât de două ori, să schimb niște pași cu pământul. Nu sunt în stare să mă mișc ca lumea. A fost o cumpănă. Au fost câțiva ani grei pentru mine, cu transplantul renal și cu operația la inimă, cu implantul unui stent. Acum trag de viață că e frumoasă! Sper să mă fac bine, că sunt al dracului, nu mă las! ‘, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: