Redactia.ro
Home » Știri » Ultimul episod din emisiunea lui Mitică Popescu de la TVR 2 parcă prevestea moartea actorului

Ultimul episod din emisiunea lui Mitică Popescu de la TVR 2 parcă prevestea moartea actorului

Ultimul episod din emisiunea lui Mitică Popescu de la TVR 2 parcă prevestea moartea actorului

Ultimul episod difuzat pe 18 decembrie 2022, din emisiunea lui Mitică Popescu de la TVR 2, „D`ale lu`Mitică”, parcă prevestea moartea actorului. Iată ce s-a întâmplat în ultima ediție a emisiunii care dezvăluia telespectatorilor realitatea necosmetizată din România rurală.

Ultimul episod din emisiunea lui Mitică Popescu de la TVR 2 parcă prevestea moartea actorului

De mai bine de două decenii, Mitică Popescu invita telespectatorii la TVR 2 pentru a urmări reportaje sociale şi poveşti din zona rurală, spuse cu haz în emisiunea „D`ale lu`Mitică”. Pe 18 decembrie 2022, cu doar câteva zile înainte ca actorul să moară, TVR 2 difuza ultimul episod al emisiunii mai sus menționate.

„Inima de piatră nu face viermi” – este motto-ul cu care începe ediția din 18 decembrie 2022 a emisiunii, iar episodul relateaz[ povestea unor frați și surori care își dispută moștenirea părintească după ce bătrânii lor strămoși au plecat în locuri mai bune, potrivit Click!.

„Un tată poate să hrănească 10 feciori și fete. Îi îmbracă, îi spală, îi trimite la școală. Și numai el știe cum ține socotelile și rânduielile casei. Dar 10 feciori și fete abia dacă pot să-i dea un pahar cu apă când vine timpul neputințelor… și acela plin de sudălmi și ocară”, spunea Mitică Popescu în monologul care deschide ultima lui emisiune de la TVR 2.

Ultimul episod din emisiunea lui Mitică Popescu de la TVR 2 parcă prevestea moartea actorului
Foto: tvr2.tvr.ro/

Ce pensie avea Mitică Popescu după o viață pe scenă: „Nu am ajuns la sapă de lemn”

Mulți s-au întrebat cum au arătat ultimii ani din viața marelui actor, când numărai pe degete aparițiile publice. La un moment dat, s-a vehiculat că ar avea o pensie de doar 1300 de lei. Nu era așa.

„Nu este adevărat, nu am o pensie atât de mică. După 53 de ani de activitate, nici nu aveam cum să primesc doar atât. Am o pensie lunară de peste 5.000 de lei, plus banii pe care îi primesc din drepturile de artist. Nu am ajuns la sapă de lemn. Nu am cum, pentru că am muncit toată viața, nu am cum să primesc o pensie atât de mică”, povestea actorul care beneficia și de banii din drepturi de autor, dar și de cei din emisiunea pe care o prezenta la TVR 2.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: