Redactia.ro
Home » Monden » Ultimul mesaj al lui Victor Socaciu înainte să plece dintre noi. Ce și-a dorit să transmită publicului său

Ultimul mesaj al lui Victor Socaciu înainte să plece dintre noi. Ce și-a dorit să transmită publicului său

Victor Socaciu s-a stins, iar durerea lăsată în urmă de această pierdere poate fi cu greu descrisă în cuvinte. Încă de când au aflat această veste, apropiații cântărețului reușesc cu greu să-și revină, mai ales că nimeni nu și-a închipuit vreodată că artistul va pleca atât de repede dintre noi.

Victor Socaciu s-a afirmat pentru activitatea sa artistică, cât și pentru cea politică. A urcat pe scenă pentru prima oară în anul 1970, iar de atunci muzica sa i-a bucurat nespus pe iubitorii de muzică folk. În politică a debutat mult mai târziu, prima funcție deținută de acesta fiind Vicepreședinte al Departamentului pentru Cultură al PSD. În anii ce au urmat, artistul a îndeplinit și alte poziții importante.

Ultimul mesaj al lui Victor Socaciu înainte să plece dintre noi. Ce și-a dorit să transmită publicului său

Problemele de sănătate au apărut pentru domnul Socaciu încă de la începutul acestui an, iar medicii au făcut tot posibilul să-l ajute în acest sens. În luna august cântărețul declara cu tristețe că starea sa îl împiedică să revină pe scenă, însă acest lucru nu a însemnat că a încetat să cânte.

Dimpotrivă, Victor Socaciu pregătea multe surprize pentru publicul său, iar ultimul său mesaj dovedește pe deplin acest lucru. Artistul avea o melodie nouă, care încă nu avea un titlu, așa că a cerut sfatul comunității sale de pe Facebook în acest sens.

„Un cânticel care nu are încă un titlu (poate îmi sugerați voi) pe care l-am cântat pentru prima oară pe 7 noiembrie la Deva, sper să vă facă să visați la o iubire totală și curată precum sufletul copilăriei!”, a scris Victor Socaciu, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul este însoţit de o filmare realizată în timpul spectacolului susţinut de Victor Socaciu, la evenimentul „Stelele Cetăţii” în Deva.

Artistul s-a stins din viață pe 27 decembrie 2021

Din păcate, îndrăgitul interpret de muzică folk nu a mai revenit pe scenă în fața publicului său. Problemele de sănătate cu care se confrunta au biruit, iar inima sa a încetat să bată în urmă cu doar o zi. În vârstă de 68 de ani, era internat la Spitalul „Carol Davila” din București. Tristul anunț aș decesului său a fost făcut de Ana Maria Socaciu, fiica artistului, pe rețelele de socializare.

Aceasta și-a dorit ca Victor Socaciu să rămână în amintirea oamenilor drept un om iubitor, care și-a prețuit copiii, nepoții, cariera și patria mai presus de orice.

„O inimă mare a încetat să mai bată.
Un suflet nobil s-a ridicat la cer.
Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu.
Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!”, a scris Ana-Maria Socaciu, pe Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: