Redactia.ro
Home » Știri » Un actor celebru din X-Men a murit. Avea doar 42 de ani și suferea de o boală gravă

Un actor celebru din X-Men a murit. Avea doar 42 de ani și suferea de o boală gravă

Un actor celebru din X-Men a murit. Avea doar 42 de ani și suferea de o boală gravă

Un actor celebru din X-Men a murit. Avea doar 42 de ani, Iată detaliile din spatele acestei tragedii!

Un actor celebru din X-Men a murit

Doliul profund a cuprins lumea filmului odată cu vestea că celebrul actor Adan Canto, cunoscut pentru rolurile sale din seria X-Men, a pierdut lupta cu o boală gravă la vârsta de doar 42 de ani. Actorul mexican a fost renumit pentru interpretările sale remarcabile și pentru contribuția sa la industria cinematografică.

Adan Canto, cunoscut pentru rolurile din filme precum „X-Men: Days of Future Past”, „Narcos” și „Agent Game”, precum și din serialul TV „The Cleaning Lady”, a părăsit această lume, lăsând în urmă o moștenire impresionantă în lumea filmului.

Avea doar 42 de ani și suferea de o boală gravă

Tragedia a fost adusă la cunoștința publicului de publicista Jennifer Allen, care a dezvăluit că Adan Canto a pierit în urma unei lupte grele, împotriva unei boli grave, cancer apendicular. Cu toate acestea, actorul a preferat să-și țină suferința și diagnosticul în privat, motiv pentru care puțini știau de boala sa.

Jennifer Allen a dezvăluit că Adan Canto avea o „profunzime de spirit” care a rămas adesea necunoscută publicului larg. Cu siguranță, el va fi rememorat și regretat de către toți cei care au avut privilegiul de a-l cunoaște.

„Adan avea o profunzime de spirit pe care puţini o cunoşteau cu adevărat. Cei care l-au întrezărit au fost schimbaţi pentru totdeauna. Va fi foarte regretat de atât de mulţi”, a dezvăluit Allen.

Originar din Ciudad Acuña, Coahuila, Mexic, Adan Canto a crescut în Texas. Pe lângă activitatea sa în cinematografie, el a excelat și ca muzician și compozitor. Debutul său în televiziune a avut loc în 2009, în serialul mexican „Estado de Gracia”. Mai târziu, el a obținut roluri de succes în seriale precum „The Following” și „Designated Survivor”, devenind o prezență notabilă în industria filmului și televiziunii.

Unul dintre rolurile cele mai cunoscute ale lui Adan Canto a fost cel al mutantului Sunspot din filmul „X-Men: Days of Future Past”, care i-a adus recunoaștere la nivel internațional.

În urma acestei pierderi tragice, colegi de breaslă și prieteni au început să-și exprime durerea și regretul. Kiefer Sutherland, coleg de echipă cu Adan Canto în serialul „Designated Survivor”, a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, subliniind calitățile remarcabile ale actorului și dorința sa de a face bine în lumea filmului. Adan Canto va rămâne în memoria noastră ca un artist talentat și un om deosebit.

„Se pare că în ultima vreme am fost nevoit să fac prea multe postări ca aceasta, dar am inima frântă de pierderea lui Adan Canto. A fost un spirit atât de minunat. Ca actor, dorinţa lui de a face bine, de a fi grozav şi apoi de a face mai bine, a fost cu adevărat impresionantă şi ne va lipsi foarte mult.

De asemenea, am inima frântă pentru soţia sa, Steph, şi pentru cei doi copii mici ai săi. Adan, să te odihneşti în pac”, a scris Sutherland, pe contul de Instagram, adăugând și o poză cu regretatul actor.

Această veste tristă a adus în prim-plan amintirea unui actor talentat și iubit, iar moștenirea sa va continua să strălucească în lumea filmului.

„Suntem cu inima frântă la aflarea veștii decesului lui Adan Canto. Un actor minunat și un prieten drag, am fost onorați să îl avem ca parte a familiilor Warner Bros. Television și Fox Entertainment încă de la debutul său în SUA în „The Following”, în urmă cu mai bine de zece ani”, au declarat Warner Bros. Television și Fox Entertainment într-o declarație comună.

„Cel mai recent, a luminat ecranul în ‘The Cleaning Lady’ cu o interpretare puternică ce i-a pus în valoare măiestria, gama, profunzimea și vulnerabilitatea. Aceasta este o pierdere de neînțeles și suntem îndurerați alături de soția sa Stephanie, de copiii lor și de cei dragi. Adan ne va lipsi mult.”

Acesta era căsătorit cu Stephanie Ann Canto și avea doi copii, Roman Alder și Eve Josephine.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: