Redactia.ro
Home » Monden » Un actor din „Friends” a încetat din viață la vârsta de 59 de ani. Jennifer Aniston a transmis un mesaj emoționant

Un actor din „Friends” a încetat din viață la vârsta de 59 de ani. Jennifer Aniston a transmis un mesaj emoționant

GALERIE FOTO (2)

Fanii cunoscutului serial „Friends” au primit în acest sfârșit de săptămână o veste devastatoare. Un îndrăgit actor al seriei a încetat din viață, iar colegii săi sunt în lacrimi. Jennifer Aniston a transmis în onoarea acestuia un mesaj emoționant, care i-a emoționat puternic pe urmăritorii săi din mediul online.

Pentru mulți dintre noi, „Friends” nu a fost doar o serie cinematografică de succes, ci a făcut de-a dreptul parte din viața noastră. Lansat în anul 1994, poate fi considerat serialul unei generații, urmărit cu mare drag chiar și în prezent, la 17 ani de când ultimul episod a fost difuzat pe micile ecrane. Fiecare dintre cei șase prieteni din Central Park a fost o figură îndrăgită și aparte, iar actorii care i-au adus la viață s-au bucurat de multă dragoste din partea publicului din toată lumea.  Rachel Green-Geller (Jennifer Aniston), Monica Geller-Bing (Courteney Cox), Phoebe Buffay-Hannigan (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt Le Blanc), Chandler Bing (Matthew Perry) și  Ross Geller (David Schwimmer) au fost adorați de spectatorii lor, iar trecerea anilor nu a schimbat acest lucru.

James Michael Tyler din „Friends” a încetat din viață la vârsta de 59 de ani

Chiar dacă povestea principală a serialului s-a concentrat pe cele 6 personaje amintite mai sus, astăzi ne amintim cu drag de un alt caracter care a dăruit oamenilor multe zâmbete. Este vorba de Gunther, managerul celebrei cafenele din Central Park, unde multe momente importante ale seriei au avut loc. Personajul s-a afirmat pentru firea sa sensibilă, dar și pentru dragostea sa ascunsă pentru Rachel, pe care a încercat în mod timid să o cucerească și să o scoată la o întâlnire. Chiar dacă cei doi nu au ajuns să fie împreună în cele din urmă, legătura dintre ei a fost una specială, mai ales că bărbatul a încercat să o ajute mereu cu orice i-a stat în putință.

Din păcate, actorul care i-a dat viață lui Gunther, James Michael Tyler, a încetat din viață duminica aceasta, lăsând în urmă multe zâmbete și o viață pavată cu aplauzele publicului. În vârstă de 59 de ani, a fost răpus de boala cu care s-a luptat mai bine de 3 ani. În 2018 a fost diagnosticat cu cancer de prostată, care ulterior s-a răspândit și în restul corpului și a ajuns la oase. Cei care l-au cunoscut și-l amintesc drept un bărbat plin de energie, vesel și prietenos, care reușea negreșit să aducă în jurul său buna dispoziție.

Jennifer Aniston a transmis un mesaj emoționant în onoarea sa

Vestea că artistul nu mai este printre noi a fost șocantă, iar colegii săi din „Friends” i-au onorat amintirea cu mesaje emoționante. Printre ei s-a numărat și Jennifer Aniston, care a fost profund afectată de cele întâmplate.

„Friends nu ar fi fost la fel fără tine. Mulțumesc pentru bucuria pe care ai adus-o serialului și în viețile noastre. O să ne lipsești atât de tare #JamesMichaelTaylor.”, a scris celebra actriță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: