Redactia.ro
Home » Știri » Un adolescent s-a aruncat în gol în parcarea unui centru comercial din Timișoara. Medicii se luptă să-l salveze

Un adolescent s-a aruncat în gol în parcarea unui centru comercial din Timișoara. Medicii se luptă să-l salveze

centru comercial timisoara

Tragedie într-un centru comercial din Timișoara. Un adolescent de doat 17 ani s-a aruncat de la etajul cinci al parcării exterioare dintr-un centru comercial din Timişoara. Medicii au ajuns de urgență la fața locului și l-au preluat pe tânărul care se afla într-o stare deosebit de gravă. Doctorii se luptă pentru a-i salva viața. Nu este cunoscut motivul pentru care adolscentul alesese să facă acest gest necugetat, iar în urma sa nu lăsase un mesaj de adio prin care să-și justifice acțiunile.

Adolescentul a plonjat în gol de la etajul cinci al parcării centrului comercial

Incidentul a avut loc marți, pe 27 decembrie, în jurul orei 19.00, iar până în momentul actual nu se cunoaște care este motivul care l-a împins pe adolescent să comită un act atât de necugetat. Adolescentul se pră prăbușise lângă rampa de urcare în parcarea exterioară a centrului comercial. La locul incidentului a intervenit un echipaj SMURD, Ambulanţa, pompieri şi poliţişti. Oamenii legii au deschis o ancheta în acest caz și urmează să stabilească cu exactitate care au fost împrejurările în care a avut loc nefericitul eveniment.

Medicii se luptă să-i salveze viața, starea tânărului fiind deosebit de gravă

„Poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr, s-ar fi aruncat de la etajul 5 al parcării unei societăţi comerciale, parcare ce are ieşirea pe strada Sever Bocu. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Timişoara, care se află la spital în stare de inconştientă”, se arată în comunicatul transmis de către Inspectoratul Județean de Poliție Timiș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini