Redactia.ro
Home » Știri » Un agent de pază al unui supermarket din Capitală a recuperat o geantă furată. Ce recompensă a primit acesta

Un agent de pază al unui supermarket din Capitală a recuperat o geantă furată. Ce recompensă a primit acesta

Povestea lui Dobre Petrică a impresionat mii de oameni după ce a fost făcută publică pe internet. Acesta a ajutat o doamnă să își recupereze geanta furată de două femei. Agentul de pază a fost erou pentru o zi!

Cum a fost recompensat Dobre Petrică

Dobre Petrică este un angajat al unui supermarket Bucureștean. El are postul de agent de pază și într-o zi a putut fi eroul unei femeie la ananghie. Totul a început când o femeie a venit la el să-i comunice că și-a uitat geanta cu bani pe unul dintre rafuri. Agentul de pază a mers direct la camerele de supraveghere unde a văzut că alte două femei au sustras din geanta respectivă suma de 1300 de leni. Văzând că cele două hoațe au părăsit recent magazinul, acesta a mers direct în piața de vis a vis unde le-a găsit pe cele două, le-a condus la supermarket unde  a chemat organele de poliție pentru a prelua cazul.

Dobre Petrică a dat dovadă de omenie și și-a făcut datoria impecabil. Toată povestea sa a ajuns pe o pagină de facebook unde mii de internauți l-au apreciat și l-au felicitat pentru gestul făcut. Se pare că eroii există și sunt printre noi, unii deghizați chiar în costum de agent de pază. Femeia și-a recuperat geanta și banii și i-a mulțumit nespus lui Dobre Petrică. Acesta a fost recompensat cu suma de 300 de lei pentru fapta sa.

Ziua de astazi are un exemplu despre cum sa iti faci meseria. Agentul de securitate Dobre Petrica, in timp ce isi desfasura activitatea de paza pe obiectivul Lidl Bragadiru, a fost anuntat de o clienta ca si-a uitat geanta in magazin si nu stie unde. Agentul a facut verificari pe sistemul de CCTV si a observat ca acea clienta a uitat geanta pe un raft si ca in acest timp doua persoane de sex feminin au vazut geanta uitata si au sustras suma de 1300 lei dupa care au parasit magazinul.

Agentul a vazut ca nu a trecut mult timp de cand au iesit din magazin cele doua hoate si a mers dupa ele in piata de vis a de unde le-a adus in magazin si a chemat organele de politie. Suma de bani care a fost furata a fost gasita asupra celor doua persoane si a fost inapoiata clientei.
Precizez ca agentul a actionat legal, conform codului penal, in caz de flagrant (furt, talharie), orice cetatean, cu atat mai mult un agent de securitate are dreptul si obligatia sa intervina cu anuntarea imediata a organelor de politie. Agentul de securitate a fost premiat cu suma de 300 de lei de conducerea companiei.„, a fost mesajul publicat pe facebook.
Etichete: