Redactia.ro
Home » Știri » Un algoritm celebru, folosit și de Leonardo DaVinci în picturile sale, a decis cine este cea mai frumoasă prințesă a tuturor timpurilor

Un algoritm celebru, folosit și de Leonardo DaVinci în picturile sale, a decis cine este cea mai frumoasă prințesă a tuturor timpurilor

Un algoritm celebru, folosit și de Leonardo DaVinci în picturile sale, a decis cine este cea mai frumoasă prințesă a tuturor timpurilor.

Deși se spune că frumusețea stă în ochii privitorului, din punct de vedere științific există un algoritm care poate preciza gradul de frumusețe al unui chip folosind formule matematice fixe. Acesta poartă denumirea de „raportul de aur“, un număr irațional dezvoltat de grecii antici pentru a măsura simetriile faciale.

Lady Diana, cea mai frumoasă prințesă a tuturor timpurilor

Raportul de aur a fost folosit de către un chirurg plastician din Londra. Acesta a comparat trăsăturile prințesei Diana cu chipurile altor figuri regale, precum Kate Middleton, regina Rania a Iordaniei, prințesa Grace Kelly și Meghan Markle.

Diana, cunoscută și ca „Prințesa Inimilor”, este una dintre cele mai importante personalități ale secolului XX. Regretata prințesă a atins un nivel de popularitate fără precedent și a impresionat o lume întreagă cu bunătatea și candoarea sa. Lady D ocupă locul întâi în topul celor mai frumoase prințese, întocmit de chirurgul plastician Julian De Silva.

Dacă te întrebi care sunt caracteristicile ce au propulsat-o pe Lady D în acest top, acestea sunt: forma feței, lățimea nasului, poziționarea spâncenelor, dar și demensiunea frunții. Toate acestea fac ca trăsăturile Dianei să atingă perfecțiunea. Potrivit măsurătorilor, prințesei Diana i-a fost acordat un procent de 89.05%.

Un algoritm celebru, folosit și de Leonardo DaVinci în picturile sale, a decis cine este cea mai frumoasă prințesă a tuturor timpurilor

„Diana a obținut cel mai mare scor datorită formei feței, lățimii nasului, sprâncenelor, dar și a frunții. Cele mai mici scoruri au fost pentru bărbie și buze. Buzele ei sunt destul de subțiri și nu atât de bine definite, iar bărbia nu are o formă ideală”, a declarat chirurgul plastician, conform BrightSide.com.

În clasament, locul doi este ocupat de regina Rania a Iordaniei, cu un rating de 88,9%.

„Cele mai mari atuuri sunt bărbia, apropiată de ideal, dar și buzele. Cel mai mic punctaj l-a obținut pentru lățimea nasului și poziționarea frunții”, a continuat medicul.

Locul trei este ocupat de Grace Kelly, actriță de Hollywood și prințesă de Monaco. Prințesa Grace a obținut un scor mare pentru distanța dintre ochi, considerată a fi aproape de perfecțiune, dar și pentru buzele cărnoase, cu un procentaj total de 88,08%.

În cele din urmă, Meghan Markle ocupă locul 4, iar Kate Middleton locul 5. Fosta actriță a obținut un scor de 87.04% datorită simetriei facială aproape perfectă. Atuurile sale fiind forma nasului și a bărbiei, fiind foarte apropiate de standardele ideale de frumusețe ale grecilor antici.

Kate Middleton a obținut un procentaj de 86,82%. Cu toate acestea, distanța dintre nas și buze, dar și cea dintre ochii ducesei de Cambridge au fost considerate de experți ca fiind cele mai apropiate de perfecțiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: