Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un aliment minune te ajută să pierzi kilogramele în plus rapid! Majda a slăbit 17 kilograme în două luni

Un aliment minune te ajută să pierzi kilogramele în plus rapid! Majda a slăbit 17 kilograme în două luni

GALERIE FOTO (2)

Frumoasa vedetă de televiziunea, Majda Aboulumosha, a dezvăluit, într-o emisiune TV, cum a reușit să piardă 17 kilograme în doar două luni! Secretul siluetei ei de invidiat este un aliment minune, de care cu toții am auzit.

Multe doamne și domnișoare caută constant diete sau tot felul de tratamente care să le ajute să dea jos kilogramele nedorite. Ce nu au aflat multe dintre acestea, însă, este că există un ingredient minune pentru asta.

Majda Aboulumosha a reușit să piardă 17 kilograme în doar două luni, după ce a introdus în meniul ei hreanul.

Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit în cadrul unei emisiuni faptul că hreanul este alimentul care a ajutat-o să slăbească. După ce l-a introdus în alimentație a început să vadă rezultatele.

”Hreanul topeşte grăsimile şi scoate apa din organism, eu îl consum la orice masă: în salate, o linguriţă dimineaţa; salate, ceapa roşie – eu o mănânc ca pe măr, fructe. Am renunţat la zahăr pentru că eu oricum nu mâncam nici înainte tot ce înseamnă patiserie, şi ca bază am ţinut pestele, cu toate că eu nu sunt o mare consumatoare de carne”.

Ce conține hreanul și ce beneficii aduce organismului

Hreanul are un gust puternic. Este folosit cel mai mult pe post de condiment, atât ca atare, cât și ca ingredient în sosuri și pansamente. Hreanul preparat este ușor de găsit în magazine, dar îl puteți prepara și dumneavoastră. Trebuie doar să urmați anumiți pași pentru a nu fi nevoit să fugiți brusc din bucătărie din cauza mirosului înțepător.

Hreanul preparat este un condiment obținut din rădăcina mare și albă a plantei de hrean, care face parte din aceeași familie cu muștarul și wasabi; este verișoară cu broccoli, conopida și varza de Bruxelles. Frunzele sunt, de asemenea, comestibile. Poate fi cultivat în grădina dumneavoastră ca plantă perenă în zonele de rezistență 2 până la 9. Rădăcina este recoltată pentru a fi folosită ca hrean culinar, iar răsadurile sunt replantate pentru recolta din anul următor.

Rădăcina rasă poate fi folosită în stare proaspătă, sau poate fi uscată sau pulverizată. Veți găsi adesea hreanul adăugat la condimente precum muștarul sau maioneza pentru a le conferi un plus de mușcătură. Sosul de hrean poate fi pur și simplu hrean ras în oțet, sau poate fi o versiune cremoasă.

Hreanul conține elemente importante pentru corpul uman, cum ar fi: calciu, potasiu, magneziu, acid folic și alți micronutrienți, în cantități mici.

De reținut: 15 grame de hrean conțin 7 calorii, sub un gram de proteine, sub un gram de grăsimi, 2 grame de carbohidrați și 0,5 grame de fibre.

Hreanul mai poate fi folosit și ca remediu pentru migrene, are efecte și împotriva cancerului, dar și proprietăți antibacteriene.

De asemenea, poate fi un remediu pentru migrene, are efecte anti-cancer și proprietăți antibacteriene și poate contribui la menținerea sănătății și sistemului respirator.

Totodată, trebuie reținut și faptul că are și contraindicații.

Acesta nu este recomandat copiilor mai mici de patru ani, pentru că poate cauza probleme digestive. De asemenea, persoanele care alăptează sau sunt gravide sunt sfătuite să nu consume hrean în cantități mari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: