Redactia.ro
Home » Știri » Un alt accident auto a avut loc pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Se circulă dificil pe ambele sensuri de mers

Un alt accident auto a avut loc pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Se circulă dificil pe ambele sensuri de mers

Sâmbătă la prânz, 19 octombrie 2024, a avut loc un accident în care au fost implicate trei mașini, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. În urma acestuia, traficul din zonă a fost afectat, la acest moment circulându-se cu dificultate pe ambele sensuri de mers ale arterei.

Un alt accident auto pe Bulevardul Iuliu Maniu, sâmbătă, 19 octombrie

Un accident de circulație în care au fost implicate trei autovehicule a avut loc sâmbătă, 19 octombrie 2024, pe bulevardul Iuliu Maniu din București. Trei mașini s-au tamponat, iar traficul în zonă a fost paralizat pe ambele sensuri de mers ale arterei, notează b365.ro.

Potrivit informațiilor oferite de un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, impactul s-a produs în jurul orei 12:30. Cele trei mașini implicate s-au lovit în fața reprezentanței Dacia/Renault, pe sensul de mers către A1.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime și s-a soldat doar cu pagube materiale. La fața locului au ajuns echipaje de poliție și o ambulanță. În continuare, se circulă cu dificultate în zonă.

Un bărbat a murit în urmă cu câteva zile

În urmă cu doar câteva zile, un alt accident s-a produs tot pe bulevardul Iuliu Maniu. Din păcate, o persoană a decedat. Un bărbat de 46 de ani a murit în urma unui accident rutier petrecut pe Bulevardul Iuliu Maniu din București, în noaptea de marți spre miercuri.

Bărbatul ar fi traversat strada printr-un loc nepermis în momentul în care a fost lovit de un autovehicul.

La data de 16 octombrie, în jurul orei 00,10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Bd. Iuliu Maniu. Poliţiştii ajunşi la locul faptei au constatat că cele sesizate se confirmă”, informa Brigada Rutieră, potrivit Agerpres.

Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: