Redactia.ro
Home » Știri » Un alt caz de coronavirus din România. O tânără de 16 ani din Timișoara a fost depistată cu noul virus

Un alt caz de coronavirus din România. O tânără de 16 ani din Timișoara a fost depistată cu noul virus

Un alt caz de coronavirus din România. O tânără de 16 ani din TImișoara a fost depistată cu noul virus

Un alt caz de coronavirus din România. O tânără de 16 ani din Timișoara a fost depistată cu noul virus.O colegă a băiatului în vârstă de 16 ani din Timișoara a fost diagnosticată cu coornavirus.

Un alt caz de coronavirus din România. O tânără de 16 ani din Timișoara a fost depistată cu noul virus

În urma testelor efetuate la Timișoara, asupra colegilor care au intrat în contact cu adolescentul de 16 ani infectat cu coronavirus a rezultat faptul că o fată de 16 ani a contactat virusul.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, fata s-a aflat în proximitatea tânărului, și va fi transferată la spitalul Victor Babeș din Timișoara. În cazul celor 25 de colegi ai băiatului, testele au ieșit negative, și vor rămâne în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

De asemenea, în cursul zilei de vineri va fi extinsă o anchetă epidelomogică asupra persoanelor cu care a intrat în contact fata de 16 ani, măsurile de izolare fiind luate.

Pacienta infectată cu coronavirus din Timișoara s-a vindecat

Femeiea în vârstă de 38 de ani din Timișoara depistată cu coronavirus s-a vindecat, susține secretarul de stat Nelu Tătaru. De asemenea, analiza făcută bărbatului în vârstă de 47 de ani a ieșit negativ, dar medicii îi vor efectua și al doilea test pentru a confirma vindecarea.

În cazul tânărului de 16 ani din Timiș, rezultatul este în continuare pozitiv, după ce specialiștii i-au făcut anterior un test care a ieșit tot pozitiv. Colegul de bancă al acestuia a fost la rândul lui testat, dar acesta a ieșit negativ.

În România – şase cazuri confirmate, un caz vindecat, celelalte cinci cazuri sunt în clinicile de boli infecţioase din Timişoara, Cluj, Iaşi. România are şase centre unde pot fi trataţi cei infectaţi cu coronavirus – Timişoara, Cluj, Iaşi, Craiova, Bucureşti şi Constanţa”, a subliniat Nelu Tătaru.

Șase cazuri de coronavirus confirmate în România

În România au fost confirmate șase cazuri de coronavirus, iar în total s-au făcut 576 de teste.

Un pacient din cei şase – un purtător sănătos. El este vindecat şi în acest moment se află acasă. La Timişoara, femeia de 38 de ani este într-o stare generală bună, cu o simptomatologie spre remisie completă. Opt persoane aflate în izolare la domiciliu – contacţii acestei persoane – vor fi astăzi scoşi din izolare. Băiatul de 16 ani este în spitalul de boli infecţioase fără simptome. a arătat secretarul de stat în MS.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: