Redactia.ro
Home » Știri » Un alt gigant din Hi-Tech a dat marea lovitură celor de la RCS-RDS. Clienţii din România au acum alte opţiuni

Un alt gigant din Hi-Tech a dat marea lovitură celor de la RCS-RDS. Clienţii din România au acum alte opţiuni

Escorcherie în numele Digi Rcs Rds

Clienţii RCS-RDS au şi alte opţiuni pe piaţă. Gigantul din Hi-Tech tocmai a primit concurenţă pe o nişă pe care o credea „acoperită”.

Lovitura a venit de la Vodafone.

HBO Max, 3 luni gratis la Vodafone

Compania Vodafone a făcut o mutare inteligentă pe piață, iar RCS-RDS ar putea avea de suferit. În noua ofertă de toamnă, Vodafone a inclus și o ofertă foarte interesantă.

Oferta de care vorbim este că pentru orice abonament ales de la Vodafone vei primi trei luni de HBO Max cadou. Această veste i-a cam pus, se pare, pe gânduri pe clienţii RCS-RDS.

O altă noutate a rivalului Vodafone este că, la abonamentele noi la care se cumpără și un telefon, clienții primesc asigurare de ecran timp de trei luni. Iar cei care fac un abonament și cumpără un ceas inteligent primesc trei luni incluse cu serviciul One Number.

„OneNumber este un serviciu care îți permite să folosești același abonament mobil pe mai multe dispozitive, cu doar 2 € extra la factură”, scrie Vodafone.

Oferta de toamnă la serviciile mobile include și 3 luni cu HBO Max cadou la orice abonament.

În plus, pentru orice abonament nou achiziționat împreună cu un smartphone, clienții primesc asigurare de ecran pentru 3 luni. Pentru orice abonament cumpărat cu smartwatch primesc 3 luni incluse pentru serviciul OneNumber”, a mai transmis compania.

Vodafone, vouchere de până la 150 de euro

Oferta de toamnă de la Vodafone la serviciile mobile include și 3 luni cu HBO Max cadou la orice abonament.

În plus, pentru orice abonament nou achiziționat împreună cu un smartphone, clienții primesc asigurare de ecran pentru 3 luni, iar pentru orice abonament cumpărat cu smartwatch primesc 3 luni incluse pentru serviciul OneNumber.

Cele trei noi abonamente au, în funcție de tipul lor, trafic de internet 5G, minutele și SMS-uri naționale nelimitate, precum și minute internaționale. De asemenea, valoarea voucherelor diferă în funcție de valoarea abonamentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: