Redactia.ro
Home » Știri » Un alt mare actor se retrage din teatru! Victor Rebengiuc: „Sănătatea mea e în mare suferință”

Un alt mare actor se retrage din teatru! Victor Rebengiuc: „Sănătatea mea e în mare suferință”

După ce Alexandru Arșinel și Florin Zamfirescu și-au anunțat retragerea din teatru, se pare că și actorul Victor Rebengiuc le-a urmat exemplul colegilor săi de breaslă. Anunțul vine chiar din partea marelui actor, la vârsta de 89 de ani. Motivul – starea de sănătate nu îi mai permite să urce pe scena teatrelor din România.

Un alt mare actor se retrage din teatru! Victor Rebengiuc: „Sănătatea mea e în mare suferință”

Marii actori au început să se retragă rând pe rând din viața publică. Victor Rebengiuc a anunțat recent că se va retrage din teatru. Retragerea marelui actor va avea loc după ultima reprezentație a spectacolului „Tatăl” de Florian Zeller, în regia lui Cristi Juncu, pe scena Teatrului Bulandra din Capitală.

Din spusele actorului, se pare că rolul pe care îl joacă la final de sezon pentru Teatrul Bulandra va marca și finalul carierei sale. „Am 89 de ani, în curând o să am peste câteva luni 90, nu mai merge! Trupul meu nu-mi mai permite, sănătatea mea e în mare suferinţă, e greu.

M-am luptat foarte tare în repetiţiile astea ca să pot juca rolul ăsta. Sper să-l pot juca şi în faţa publicului de câte ori voi putea, dar nu mai vreau să mai antamez un alt rol. Gata! E ultimul rol pe care-l joc!”, a declarat Victor Rebengiuc, la Digi24.

La 89 de ani, Victor Rebengiuc a petrecut mai bine de 67 de ani în teatru şi film. În luna mai a acestui an, actorul a primit „Premiul pentru întreaga carieră”, în cadrul Galei GOPO. Colegii de breaslă l-au aplaudat minute în șir, din picioare, după ce i-a fost oferit trofeul.

Pentru anii petrecuți pe scena teatrului și pentru întreaga sa carieră, acesta a primit distincţii precum Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de cavaler, dar şi decoraţia „Nihil Sine Deo” din partea regelui Mihai I.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: