Redactia.ro
Home » Știri » Un alt medic a pierdut lupta cu Covid-19. Lumea medicala este devastata

Un alt medic a pierdut lupta cu Covid-19. Lumea medicala este devastata

Octavian Unc, profesor si unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti chirurgi din Romania a pierdut lupta cu Covid-19. Potrivit autoritatilor, acesta a murit in aceasta dimineata.

Veste trista in lumea medicala din Romania. Unul dintre cei mai apreciati chirurgi din Romania a decedat astazi, dupa ce s-a luptat cu virusul Sars Cov2. Vestea vine din Constanta, unde medicul Octavian Unc profesa. Potrivit prietenilor si colegilor, medicul s-ar fi infectat cu Covid-19 in urma cu cateva zile, starea sa de sanatate inrautatindu-se rapid. Tot apropiatii au fost cei care au indemnat la rugaciune pentru medicul stimat si iubit. „Profu’ Unc trece acum prin momente dificile. Haideti toti, fiecare dupa cum putem, sa ne rugam impreuna in aceasta seara. 5 minute, intre 00:00 – 00:05, pentru noi nu sunt multe, dar pentru dansul sigur vor reprezenta mult! Dumnezeu să-i dea multă sănătate”, a scris un apropiat pe Facebook.

Nu a mai putut lupta cu boala

Octavian Unc a fost un medic chirurg extrem de apreciat in Romania. O buna parte din activitatea sa a avut loc in Constanta unde a fost seful clinicii de chirurgie de la Spitalul Judetean Constanta. Medicul a deschis si priva clinica private din Constanta, unde era si manager si doctor. In ceea ce priveste profesia, Octavian Unc a facut parte din  Comitetul Romani de Istorie si Filozofia Stiintei si Tehnicii din cadrul Academiei Romane. De asemene, medicul a facut parte din Academia oamenilor de Stiinta, acesta fiind apreciat pentru munca depusa de-a lungul anilor in cadrum medicinei si stiintei din Romania.

Din pacate, starea sa de sanatate s-a agravat accentuat, astfel ca acesta nu a mai putut sa lupte cu virusul care face ravagii peste tot in lume. Amintim ca ieri, 23 octombrie, Romania a trecut pragul de 5.000 de bolnavi Covid-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: