Redactia.ro
Home » Știri » Un alt tip de“epidemie”care sperie o țară întreagă. Există posibilitatea să nu aibă tratament

Un alt tip de“epidemie”care sperie o țară întreagă. Există posibilitatea să nu aibă tratament

O nouă boală

Americanii au scăpat de frica pentru coronavirus, dar o altă “boală” a început să le tulbure liniștea. Milioane de americani sunt terifiați de bărbații afro-americană, care se pare că sunt considerați infractori sau criminali.

Americanii sunt terifiați de această “epidemie”. Există posibilitatea să nu fie tratată

De Ziua Eroilor americanii au avut loc două evenimente șocante care au făcut înconjurul presei internaționale.

Un polițist American a ucis un bărbat de culoare, după ce l-a călcat pe gât, iar o femeie a sunat la autorități și a mințit că este amenințată de un bărbat afro care i-a cerut să-și țină câinele în lesă.

Bărbații afro au fost mai mereu asociați cu criminalitatea și hipersexualitatea, iar în urma unor experimente sociale s-a descoperit că și polițiștii cu experiență îi vad pe afro americani ca pe o amenințare.

Conform unor lucrări literar și unor studii de psihologie, „bărbați albi” proiectează agresiunea primară pe care refuză să o vadă în ei înșiși asupra „oamenilor negri”.

Jurnalistul John Blake este de părere că aceste comportamente ar putea fi diminuate prin expunerea la motivul fricii., iar asta ar însemna ca cei albi să se împrietenească cu afro americanii. „Există povești despre oameni care au învățat să vadă cetățenii de culoare în întreaga lor complexitate, după ce au fost nevoiți să stea într-un mediu dominat de afro-americani”, este de părere Blake.

Un bărbat afro-americana  fost ucis de un polițist

FBI a anunțat că va ancheta moartea unui bărbat afro-american după ce un videoclip a fost făcut public pe rețelele de socializare, când se vedea că un polițist a îngenunchiat pe gâtul lui, care era acuzat de falsificare.

Deși bărbatul i-a spus de mai multe ori că nu poate respira, polițistul nu l-a băgat în seamă și a continuat să stea cu genunchiul pe gâtul lui.  Polițiștii din Minnesota au recunoscut că bărbatul din filmare a murit în urma unui „incident medical” într-o „interacțiune a poliției”.

Cred în ceea ce am văzut, iar ceea ce am văzut e greșit pe toate planurile. Să fii negru în America nu ar trebui să fie o pedeapsă cu moartea”, a spus primarul din Minneapolis, Jacob Frey.

După ce clipul a fost publicat, autoritățile au anunțat că doi ofițeri au fost suspendați temporar, iar FBI va face anchetă în acest caz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: