Redactia.ro
Home » Știri » Un an de la moartea jurnalistului Florin Condurățeanu. Cine a mers la parastas

Un an de la moartea jurnalistului Florin Condurățeanu. Cine a mers la parastas

GALERIE FOTO (2) Florin Condurateanu parastas

S-a împlinit un an de când Florin Condurățeanu a decedat. Jurnalistul este înmormântat la Cimitirul Bellu din București, iar recent s-a organizat un parastas la biserică, la care mai multe persoane mai mult sau mai puțin cunoscute au mers.

Cine a mers la parastasul de un an al jurnalistului Florin Condurățeanu

Parastasul de un an a fost organizat în weekend la biserică. Acolo au mers cei care l-au îndrăgit pe Florin Condurățeanu și au fost aduse pachete cu mâncare care au fost date de pomană. Printre persoanele prezente a fost și Dan Diaconescu, prieten foarte apropiat de jurnalistul decedat, a relatat SpyNews.ro.

Florin Condurateanu, Dan Diaconescu
Sursa: Facebook/Florin Condurateanu

Viața lui Florin Condurățeanu, despre moartea părinților: „Simţi că ai fost împuşcat în aripă”

Florin Condurățeanu e cunoscut ca fiind jurnalistul care își asora ochelarii cu îmbrăcămintea. A avut o carieră de peste 40 de ani. El a murit acasă, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Se întâmpla chiar de Ziua Ziaristului Român. Când era student, Condurățeanu a trăit o dramă însemnată: și-a pierdut ambii părinți, iar ce a simțit atunci a fost comparat de el cu „rănirea unei aripi”.

„La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiar la Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia. Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită”, mărturisea jurnalistul pentru Antena Stars odinioară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: