Redactia.ro
Home » Știri » Un apartament cu două camere se vinde la un preț de necrezut. Proprietarul cere 4 mii de euro pentru o casă mobilată din Sibiu

Un apartament cu două camere se vinde la un preț de necrezut. Proprietarul cere 4 mii de euro pentru o casă mobilată din Sibiu

România este țara extremelor atunci când vine vorba de domeniul imobiliarelor. Dacă în Cluj Napoca un proprietar cerea 200.000 de euro pentru un apartament cu o cameră, în Sibiu, un apartament cu două camere se vinde, aproape, degeaba.

La ce preț se vinde un apartament cu două camere în Sibiu

Cu toate că prețurile din piața imobiliară au sărit în aer în ultima perioadă, mai există și proprietari care nu vor să facă averi din vânzarea de imobile. În Sibiu a fost scos la vânzare un apartament de două camere, mobilat și utilat și numai bun de locuit. Prețul i-a lăsat pe oameni fără glas!

Cel care vinde locuința a postat anunțul pe platforma OLX. Imobilul este situat în Județul Sibiu, în localitatea Agnita, pe strada Fabricii. Blocul de apartamente a fost construit între anii 1990 și 2000, la etajul 4. Este nedecomandat, iar suprafața utilă este de 45 de metri pătrați. Conform anunțului de pe OLX, proprietarul vinde apartamentul cu 20.000 de lei. Și este și negociabil.

În urmă cu doar câteva luni, o garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj a fost virală pe internet. De ce? Pentru că proprietarul a sco-o la vânzare pe internet pentru suma de 200 de mii de euro. Toți internauții au încremenit la vederea prețului, iar anunțul a devenit celebru. Bineînțeles că nici glumele pe această temă nu au încetat să apară.

”Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4, cheltuieli lunare mici. Preț: 200 de euro (ușor negociabil)”, era anunțul postat pe pagina de Facebook a firmei de imobiliare din Cluj.

Postarea a adunat peste 40.000 de comentarii și aproximativ 30.000 de reacții. Garsoniera a fost, până la urmă, închiriată.

Și cum piața imobiliară din Cluj nu încetează niciodată să surprindă cu prețurile ieșite din comun, a mai apărut un anunț.

Un alt apartament din centrul orașului, de pe Someș, s-a vândut cu 2 milioane de euro. Locuința a fost scoasă la vânzare gata mobilată. Are 450 de metri pătrați și avea 10 camere, sau „mai mult”, după cum era scris în anunț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: