Redactia.ro
Home » Știri » Un asistent din România a fost premiat în Marea Britanie pentru modul în care a îngrijit un pacient

Un asistent din România a fost premiat în Marea Britanie pentru modul în care a îngrijit un pacient

Un asistent din România, a fost premiat în Marea Britanie pentru modul în care a îngrijit un pacient

Alexandru Andrei este asistent la Spitalul Universitar North Tees, în Marea Britanie, iar modul în care s-a ocupat de un pacient din România, i-a impresionat pe cei din Sistemul Național de Sănătate.

Un asistent din România a fost premiat în Marea Britanie pentru modul în care a îngrijit un pacient

Alexandru Andrei din România, lucreaza ca asistent la Spitalul Universitar North Tees, în Mares Britanie. Tânărul a fost premiat pentru că a ajutat un bărbat bolnav, având grijă nu numai să primească tratamentul de care bărbatul avea nevoie, dar l-a ajutat și în afara spitalului.

Tânărul le-a explicat și tradus pacienților tot ce presupunea tratamentul și s-a preocupat de starea pacientului de la internare până la externare.

După o delungă internare paliativă, Alex a venit la spital în ziua lui liberă, l-a preluat pe pacient împeună cu soția lui și i-a ajutat să-și pregătească drumul cu mașina înapoi în România”, mai spun cei de la NHS.

Andrei a fost premiat de superiorul său

Jane Corbey este superiorul lui Andrei la Spitalul Universitar North Tees, în Marea Britanie, după ce tânărul a dat dovadă de compasiune și empatie fără a cere ceva în schimb. Acesta l-a premiat pe Andrei cu  „Steaua lunii”.

„Cu o lungă călătoria în față cu mașina. Alex s-a asigurat de trecerea lor fără probleme prin vămile din Europa. Niciun deranj nu e prea mare pentru Alex pentru a-i ajuta pe alții, iar acest lucru arată cât este de dedicat la locul de muncă și în timpul său liber. Intervențiile lui i-au copleșit pe ceilalți colegi și sperăm ca aceștia să-i urmeze exemplul”, a mai spus Jane Corbey.

Citeste si:Avocatul familiei Melencu contestă relevanța ADN-ului recoltat de la mama Luizei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: