Redactia.ro
Home » Știri » Un austriac, care a locuit în România, foarte aspru cu statul noastru: „Oraș urât, am venit într-o țară săracă”. În ce oraș a locuit

Un austriac, care a locuit în România, foarte aspru cu statul noastru: „Oraș urât, am venit într-o țară săracă”. În ce oraș a locuit

Martin Frasil

România nu a fost acceptată în spațiul Schengen din cauza votului negativ pe care Austria ni l-a acordat. Decizia austriecilor i-a înfuriat pe locuitorii țării noastre și pe liderii politici, iar mulți sunt de părere că hotărârea a fost una nedreaptă și a reprezentat o lovitură nemeritată. Dar oare care sunt părerile locuitorilor austrieci despre țara noastră? Desigur, nu avem o opinie generală, însă vă putem prezenta ce declarații făcea sportivul Martin Frasil despre România.

Martin Frasil nu a fost impresionat de România și are o părere radicală

Martin Frasil este un fotbalist de origine austriacă. Pentru o perioadă scurtă de timp, în intervalul 2018-2019, el a activat la Botoșani ca portar. În prezent, joacă la SV Sandhausen, în liga germană de fotbal și nici nu vrea să-și aducă aminte despre perioada pe care a petrecut-o în România. Nu are multe amintiri plăcute și nu ar reveni aici vreodată!

„Am stat un an ca și cum aș fi fost în carantină. Stăteam la hotel și doar jucam fotbal. Orașul era urât! Dar pe de altă parte mi-am dat seama de cât de bine ne e în Austria sau Germania.

Am venit într-o țară săracă în care un profesor câștigă 250 de euro pe lună. Prețurile din magazine sunt mult mai mici ca în Austria. Am întâlnit o grămadă de oameni nemulțumiți. Starea de spirit a lor nu e una bună. Asta m-a ajutat să fiu recunoscător pentru ce am”, a declarat sportivul, într-un interviu acordat unei publicații din Austria.

Martin Frasil a colaborat preponderent cu echipe din Germania și Austria

Martin Frasil are doar 27 de ani, însă a avut suficient timp să-și treacă în CV colaborări cu mai multe echipe cunoscute de fotbal. La Botoșani a jucat 16 meciuri, însă nu a fost impresionat de atmosfera din România și astfel a decis să revină într-o țară mai apropiată sufletului său. Martin Frasil a mai jucat, de-a lungul timpului, pentru USC Seitenstetten, SV Sierning, Wiener Sportklub,  Wiener Neustadt și Floridsdorfer AC.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini