Redactia.ro
Home » Știri » Un autocar românesc s-a răsturnat în Slovenia. Trei pasageri au murit și alți patru au ajuns de urgență la spital FOTO

Un autocar românesc s-a răsturnat în Slovenia. Trei pasageri au murit și alți patru au ajuns de urgență la spital FOTO

GALERIE FOTO (4)

Un autocar românesc s-a răsturnat în Slovenia. Trei pasageri au murit și alți 4 au ajuns de urgență a spital. Iată detaliile!

Un autocar românesc s-a răsturnat în Slovenia

Trei persoane au murit în accidentul de pe autostrada Pomurje care duce de la Murska Sobota, până la  Maribor. Închiderea benzii de circulație este încă în vigoare pe autostradă.

La scurt timp după ora 5 dimineața, un accident grav a avut loc pe autostrada Pomurje, între Gančany și Murska Sobota. Un autobuz cu număr de înmatriculare românesc, potrivit Radio Slovenia, a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. Trei persoane au murit și alte patru au fost rănite grav, fiind necesară intervenția medicilor.

Autocarul înmatriculat la Făgăraș, Brașov, transporta 32 de cetățeni români spre Italia.

Trei dintre răniți au fost internați la spitalul din Murska Sobota

„Până în prezent, niciuna dintre aceste persoane nu este în pericol de moarte, dar rănile sunt destul de grave și necesită tratament spitalicesc. Toți cei trei răniți au peste 50 de ani”, a declarat Daniel Grabar, directorul spitalului”, pentru Radio Slovenia, scrie rtvslo.si

Direcția de Poliție din Murska Sobota a declarat că locul accidentului este încă în curs de examinare. Detaliile vor fi prezentate într-o declarație de presă la ora 13:00.

Din cauza accidentului, autostrada a fost închisă până la ora 11:00 între terminalele Gančani și Lipovci, în direcția Maribor. Calea este încă închisă.

Sursa foto: Bobo/Sobotainfo

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: