Redactia.ro
Home » Știri » Un avion a întors de urgență deasupra Oceanului Atlantic. Un telefon nerevendicat a fost găsit la bordul avionului

Un avion a întors de urgență deasupra Oceanului Atlantic. Un telefon nerevendicat a fost găsit la bordul avionului

Un avion a întors de urgență deasupra Oceanului Atlantic. Un telefon nerevendicat a fost găsit la bordul avionului

Un avion a întors de urgență deasupra Oceanului Atlantic. Un zbor al companiei Air France care a decolat din Paris și urma să aterizeze în Chicago a trebuit să se întoarcă din drum din cauza unui telefon nerevendicat găsit la bordul avionului.

Un avion a întors de urgență deasupra Oceanului Atlantic

Marți, o aeronavă a companiei Air France care plecase din Paris și urma să aterizeze în Chicago s-a întors din drum deoarece membrii echipajului au găsit u telefon nerevendicat la bordul avionului. Piloții au luat hotărârea de a întoarce aeronava deasupra Oceanului Atlantic pentru a nu exista probleme. Astefl, aeronava a aterizat de urgență în Irlanda, la peste două ore de la decolarea din Paris.

Polițiștii aeroportului irlandez Shannon au verificat telefonul cu raze x. Din fericire, telefonul a fost în regulă, motiv pentru care a fost returnat echipajului Air Force.

Telefonul a fost verificat

Potrivit reprezentanților companiei, există posibilitatea ca telefonul să-i fi aparținut unui paasager care a călătorit înaintea acestei curse cu același avion, iar cei de la curățătorie nu l-au observat.

„Air France dorește să le reamintească tuturor pasagerilor și membrilor echipajului că toți cei care se îmbarcă trec printr-o inspecție screening înainte să li se permită accesul în aeronavă, iar siguranța la bord este imperativă”, a transmis compania aeriană, într-un comunicat.

Citeste si:Panică la Oslo. Un bărbat înarmat a furat o ambulanţă şi a intrat în pietonii de pe trotuar

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: