Redactia.ro
Home » Știri » Panică la Oslo. Un bărbat înarmat a furat o ambulanţă şi a intrat în pietonii de pe trotuar

Panică la Oslo. Un bărbat înarmat a furat o ambulanţă şi a intrat în pietonii de pe trotuar

Oslo

Panică pe străzile din Oslo. Un individ înarmat a furat, marți, o ambulanţă şi a intrat în pietonii de pe trotuar. Mai multe persoane au fost rănite.

Poliţia norvegiană a anunţat că bărbatul a fost arestat. Înainte de a-l reţine, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l opri pe individ. Suspectul nu a fost rănit grav, a precizat poliţia pe Twitter.

„Avem controlul asupra unei ambulanţe care a fost furată de către un bărnat înarmat. S-au tras focuri de armă pentru ca supectul să fie oprit. El nu este rănit grav”, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitter Poliţia din Oslo.

Atac în Manchester. Cinci persoane înjunghiate într-un mall din centrul orașului

Individul purta o pereche de pantaloni verzi militari, o geacă de camuflaj și părea că avea şi o vestă de protecție, scrie presa internațională.

Potrivit radioteleviziunii publice NRK, mai multe persoane au fost răsturnate de către suspect. Un copil care se afla într-un cărucior a fost spitalizat. În imagini de televiziune, căruciorul apare răsturnat, dar şi un panou de semnalizare.

Autoritățile nu au comunicat deocamdată numărul victimelor şi nici care este starea acestora. Poliţia a lansat o anchetă pentru elucidarea circumstanţelor acestui incident.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: