Redactia.ro
Home » Homepage » UPDATE Un avion s-a prăbușit în județul Giurgiu. Pilotul și un pasager, căutați de SMURD, au fost găsiți morți

UPDATE Un avion s-a prăbușit în județul Giurgiu. Pilotul și un pasager, căutați de SMURD, au fost găsiți morți

GALERIE FOTO (3) Un avion s-a prăbușit în județul Giurgiu. Pilotul și un pasager, căutați de SMURD

Un avion de mici dimensiuni cu două persoane la bord s-a prăbuşit azi pe un câmp, în judeţul Giurgiu. Pilotul și un pasager ar fi fost înăuntru. Un martor a sunat la 112 după ce a văzut fum, iar aeronava a căzut într-o zonă împădurită. SMURD-ul intervine.

Un avion s-a prăbușit în județul Giurgiu. Pilotul și un pasager, căutați de SMURD, au fost găsiți morți

Update 29 august, ora 09:45. Cine e Georgiana, tânăra de 28 de ani care și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Giurgiu

Din păcate, în accidentul aviatic dintre Lețca Veche și Lețca Nouă a murit și Georgiana, o tânără care primise zborul de agrement cadou de la iubitul său. Georgiana avea doar 28 de ani și era jurist în Giurgiu.

Georgiana și iubitul său

Tocmai iubitul său a făcut publică informația potrivit căreia Georgiana se afla la bordul avionului prăbușit. El a postat un mesaj îndurerat, prin care a anunțat că iubita sa s-a stins în urma prăbușirii avionului de mici dimensiuni. „Îţi multumesc pentru infinitele momente de bucurie, iti multumesc pentru ca ai avut rabdare cu mine si nu am inteles niciodata de ce ai facut-o cu atata grija de mine, asta ai facut! Ai avut grija de mine… Stii ca nu am mai postat de mult si nici o voi mai face pentru ca ma cunosti prea bine… Te iubesc si sper macar tie sa iti fie bine. Stii ca as fi ales fara sa clipesc sa fiu in locul tau la zborul ala si as fi zambit inainte de impact impacat ca sunt eu si ca nu mai urmezi tu”, a scris Florin pe Facebook, plin de durere.

Ea e Georgiana, tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu

Update ora 14.00. Pilotul și pasagerul din avionul de agrement au fost găsiți carbonizați. „Informațiile se confirmă, din păcate, avem două persoane decedate. Echipa DSU este acolo, așteptăm să ajungă organele abilitate. Cazul va fi preluat de cei de la Criminalistică, de cei de la Procuratură care vor efectua cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

Un martor a sunat la 112 și a anunțat că a văzut fum. În jurul orei 14.00, astăzi, un avion ultrauşor, model CITIUS YR-5599, s-a prăbuşit între localităţile Letca Veche şi Letca Nouă din Giurgiu, a relatat Antena3. Înăuntru, ar fi fost pilotul și un pasager, însă informațiile sunt în continuă schimbare.

Elicopterul SMURD era deja într-o misiune când a fost redirecționat și trimis către căutarea epavei, a transmis Raed Arafat la Antena3.

Raed Arafat a vorbit la postul TV: „Situația este în dinamică. Pot să vă spun că se confirmă că a fost un accident aviatic, un accident de mic dimensiuni. Sunt două persoane în acest avion. Avionul a căzut într-o zonă împădurită (…), au fost trimise echipe terestre”.

„Așteptăm informații de la prima echipă ajunsă în zonă”.

Potrivit primelor informaţii, aeronava nu avea un plan de zbor. Acesta ar fi decolat de pe aerodromul Letca Nouă, iar la scurt timp, martorul care a dat alarma a observat că avionul s-a prăbuşit într-o pădure din apropiere, conform sursei menționate mai sus.

Știrea este în curs de actualizare.

Un avion s-a prăbușit în județul Giurgiu. Pilotul și un pasager, căutați de SMURD
Foto: csmair.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: