Redactia.ro
Home » Știri » Un băiat de 9 ani din Ucraina, scrisoare emoționantă pentru mama ucisă de ruși: „Mulțumesc pentru cei mai buni 9 ani din viața mea”

Un băiat de 9 ani din Ucraina, scrisoare emoționantă pentru mama ucisă de ruși: „Mulțumesc pentru cei mai buni 9 ani din viața mea”

GALERIE FOTO (2) Un băiat de 9 ani din Ucraina, scrisoare emoționantă pentru mama ucisă de ruși

Un băiat de 9 ani din Ucraina, scrisoare emoționantă pentru mama ucisă de ruși. Războiul din Ucraina distruge mii de vieți și ucide familii întregi. Anatoly, un băiat de 9 ani a rămas fără mamă, după ce aceasta a fost ucisp de ruși. Copilul i-a transmis o scrisoare celei care i-a dat viață.

Un băiat de 9 ani din Ucraina, scrisoare emoționantă pentru mama ucisă de ruși: „Mulțumesc pentru cei mai buni 9 ani din viața mea”

Un băiețel din Ucraina și-a pierdut mama în urma atacurilor produse de militarii ruși. Anatolya, 9 ani, a fost salvat de mai mulți oameni care căutau adăpost din cauza bombardamentelor. Ajuns într-un subsol, micuțul i-a scris mamei sale o scrisoare emoționantă. Femeia a fost ucisă de armata lui Vladimir Putin, dar Anatolya speră ca, într-o zi, să se reîntâlnească cu mama sa. Băiatul i-a scris de 8 martie o scrisoare mamei sale, prin care îi mulțumea pentru tot ce a făcut pentru el și pentru modul în care l-a crescut.

„Mamă. Această scrisoare este un cadou pentru tine de 8 martie. Dacă tu crezi că m-ai crescut degeaba, atunci te înșeli. Mulțumesc pentru cei mai buni 9 ani din viața mea! Mulțumesc mult pentru copilărie! Ești cea mai bună mamă din lume. Nu te voi uita niciodată. Sper că ești fericită în Rai și sper să mergi în Rai. Ne vom vedea acolo. Voi încerca să fiu un băiat bun, ca să vin la tine în Rai. Te sărut, Tolya!„, a scris băiețelul.

Emotionanta scrisoare a unui copil de 8 ani pentru soldatii ucraineni

Un băiat ucrainean, în vârstă de 8 ani, le-a scris soldaților din Ucraina o scrisoare emoționantă, unde le mulțumește pentru că îi apără pe el și mama sa. Băiatul le spune soldaților ucraineni că într-o zi, speră să îi apere la rândul lui. „Draga soldatule, nu am un tata, bunicul meu meu are un handicap si, in afara de tine, nu exista nimeni care sa ne protejeze pe mine si pe mama mea. Iti multumesc! Pentru ca ma pot juca, manaca inghetata si ma pot uita la desene animate. Eu si mama mea nu vom uita niciodata ce faci pentru noi! Cand voi creste mare, imi doresc sa fiu la fel de curajos ca tine.Asta pentru ca iubesc Ucraina si o voi apara. O voi apara si pe mama! Si pe bunicul si bunica. Si pe tine. Iti multumesc ca lupti acum pentru viitorul meu, nu te voi dezamagi”,a scris copilul in scrisoare.

Scrisoarea copilului de 8 ani

Multe familii nu își pot părăsi casele, în ciuda îndemnului autorităților de a pleca din țară cât mai repede. Aceștia nu se îndură să își părăsească viața și tot ce au agonisit de-a lungul anilor. Mulți părinți ai căror copiii au plecat să lupte împotriva militarilor ruși, au speranța că, într-o zi, copiii lor le vor deschide poarta și se vor întoarce sănătoși. Bărbații din Ucraina cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani nu au voie să părăsească țara, președintele țării adoptând legea marțială.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: