Redactia.ro
Home » Știri » Un băiețel de trei ani din Brașov, decedat din cauza COVID-19

Un băiețel de trei ani din Brașov, decedat din cauza COVID-19

Un băiețel, în vârstă de trei ani, a murit în urma unor complicații cauzate de infecția cu noul coronavirus.

 

Băiețel de trei ani, răpus de COVID-19

Băiețelul avea multiple comorbidități, conform Grupului de Comunicare Strategică.

Tot mai mulți copii au fost infectați cu noul coronavirus, unii dintre ei ajungând în stare gravă, în urma infectării cu noul coronavirus.

În ultimele ore, 113 persoane infectate cu noul coronavirus și-au pierdut viața, numărul total al deceselor ajungând, astfel, la 8.926.

Astfel, dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 0-9 ani, 6 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 17 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 36 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 26 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 27 decese la categoria de peste 80 de ani.

Pacienţii infectaţi cu noul coronavirus au fost internaţi în spitalele din Alba, Arad, Bucureşti, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Botoşani, Braşov, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Gorj, Galaţi, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiş, Vrancea şi Vaslui.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că 106 dintre decesele anunțate sunt ale unor pacienți care au avut anterior comorbidități, 6 pacineți decedați nu au prezentat comorbidități, iar un alt pacient decedat nu a prezentat comorbidități până în  prezent.

Numărul total al persoanelor internate cu COVID-19, în acest moment, în unitățile sanitare de profil, este de 12.996. Mai mult, 1.169 persoane sunt internate la ATI.

La nivel național, până la această dată, au fost prelucrate 3.691.062 de teste. Astfel, dintre acestea 21.571 de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 13.195 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 8.376 au fost efectuate la cerere.

360.281 de persoane au fost confirmate, până, în acest moment, pe teritoriul României. Pe de altă parte, 243.832 de pacienți au fost declarați vindecați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: