Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a fost devastat de moartea animalului său de companie. La scurt timp a descoperit un misterios bilețel agățat de gâtul celuilalt motan al său

Un bărbat a fost devastat de moartea animalului său de companie. La scurt timp a descoperit un misterios bilețel agățat de gâtul celuilalt motan al său

GALERIE FOTO (2) Un bărbat a fost devastat de moartea animalului său de companie. La scurt timp a descoperit un misterios bilețel agățat de gâtul celuilalt motan al său

Luna trecută, un bărbat pe nume Scott Ewel a primit cea mai proastă veste pe care un iubitor de animale de companie o poate auzi: iubita lui pisică, pe nume Bear, a fost lovită de un vehicul și a murit.

Desigur, Scott a jelit pierderea prețiosului său motan, însă nu știa că un străin suferea la fel de mult pentru pisica lui. Bear era o pisică care ieșea deseori afară împreună cu fratele său, Teddy. Ei plecau de cele mai multe ori prin împrejurimi  în căutarea de noi aventuri.

Moartea animalului de companie poate fi o durere inimaginabilă

De-a lungul timpului  și în necunoștința lui Scott, cele două pisici ale sale au făcut o obișnuință în a-l vizita pe  vecinul lor. Când Scott credea că pisicile sale sunt afară pentru a  explora tot ce se putea prin cartier, ele își petreceau  mult timp  cu un străin, care a și ajuns să le iubească foarte mult.

Dar cum a ajuns Scott să-l cunoască prietenul lui Bear și Teddy? La două săptămâni de la moartea lui Bear, vecinul a atașat un bilețel pe curelușa de la gâtul  lui Teddy, iar când Scott a citit mesajul misterios, a fost emoționat să constate că nu era singurul care își iubește necondiționat motanii și că cineva îi poate înțelege suferință în urma pierderii lui Bear.

„Stimate proprietar, eu sunt vecinul tău, care locuiește la etajul 4. Sunt și un  prieten apropiat a pisicilor tale, deoarece cei doi obișnuiesc să vină zilnic în camera mea, numai că una dintre ele, cea mare, a dispărut de două săptămâni. Este totul în regulă? Sunt atât de îngrijorat pentru el. Este o pisică atât de minunată și mi-a ajuns la suflet. Aș dori să știu că este bine. ” , acesta este bilețelul care atârna de gâtul lui Teddy.

Câteva cuvinte dezvăluite printr-un bilețel pot lega o prietenie sinceră

Scott a scris imediat un bilețel pe care l-a agățat și el de gâtul lui Teddy în care explicat vecinului său că Bear a murit și că este fericit să afle că motanul său a bucurat și alți oameni.

Scott a aflat de curând că vecinul său este un student din Taiwan, aflat într-un  schimb de experiență și care frecventează o universitate din apropiere. Acesta își petrecea multe ore singur lucrând la teza lui de doctorat, dar ori de câte ori veneau pisicile, își citea teza cu voce tare ca și cum acestea îl ascutau cu mult interes.

La aflarea acestor detalii Scott resimte și mai mult lipsa lui Bear. Acum, Scott și vecinul său au legat o prietenie, iar lor le place să privească fotografiile cu Bear și Teddy și să împărtășească poveștile despre aventurile celor doi năzdrăvani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: