Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a dat vina pe pisica lui nebuna că soția sa a rămas însărcinata. Care e contribuția animalului

Un bărbat a dat vina pe pisica lui nebuna că soția sa a rămas însărcinata. Care e contribuția animalului

Un bărbat a dat vina pe pisica lui nebuna că soția sa a rămas însărcinata. Care e contribuția animalului

Cuplul plănuise să mai aștepte câțiva ani pentru a mai avea încă un copil după ce prima naștere a fost una dificilă în care soția a trebui să stea foarte mult timp la pat. Pisica lor însă a avut cu totul alte planuri, se pare că aceasta s-a încăpățânat să mai aibă încă un pici în casă cu care să se joace.

Cei doi tineri au avut primul copil în urmă cu un an, dar sarcina a fost una cu foarte multe dificultăți. Copilul s-a născut la 7 luni cântărind puțin peste 1 kg și jumătate și cu slabe șanse la viață, însă în cele din urmă băiețelul a ajuns să fie unul sănătos și un bun partener de joacă pentru motanul familiei.

Bărbatul, convins că pisica sa nebună se face vinovată de sarcină

Soții au hotărât să se protejeze de o eventuală sarcină cu pastile dar soluția nefiind una sănătoasă pentru femeie, au trecut la cea mai simplă metodă de contracepție, prezervativul.

Au crezut că prezervativele vor fi eficiente, în timp ce nebuna lor pisica a vrut neapărat să le demonstreze că planurile lui de a-și mări echipa de joacă sunt mai bine închegate decât precauția acestora.

Stăpânii săi au știut mereu că au de-a face cu un animal încăpățânat din cauza incidentelor pe care le-au tot avut din primele zile de când l-au adus acasă, dar nu au știut și că este foarte inteligent.

„Este atât de rău încât săptămâni după ce l-am adoptat am crezut că există fantome în casă, deoarece în fiecare dimineață mă trezeam să găsesc fiecare ușă a dulapului din bucătărie larg deschisă! El intră în toate, iar eu vreau să spun totul. Nici o ușă, sertar sau dulap nu îl poate opri, iar dacă nu știe exact unde se află ce își dorește el, îl va  căuta până îl va găsi. ” , spune bărbatul.

Care e legătura motanului cu sarcina femeii

Năzdrăvanul animal nu poate să se abțină din distrugerea a tot ceea ce strălucește. Motanul a avut un episod în care a târât toată casa un sertar întreg cu paiete și articole artizanale pline de sclipici.

Neatenția stăpânilor a rezultat din faptul că tot în acel sertar și-au ascuns și prezervativele care nu au scăpat de ghiarele pisicii.

Stăpânul a strâns din casă tot dezastrul pe care animalul l-a făcut dar fără să suspecteze că și prezervativele erau bune de aruncat.

Totul s-a întâmplat rapid, planul portocaliului inteligent a mers ca pe roate. Stăpânii săi au făcut dragoste folosind unul din acele prezervative, iar surpriza le-a fost mare la câteva săptămâni distanță.

Femeia a început să manifeste primele semne ale unei sarcini și suspiciunile lor s-au adeverit după mai multe teste făcute dar desigur și după ce au aruncat un ochi în sertarul care fusese loc de distracție pentru motan în urmă cu timp.

Deși sarcina a fost un șoc pentru tânăra familie, bărbatul abia așteaptă să îi împărtășească noului membru al familiei cui îi datorează existența sa. Motanul nu are cum să fie altfel decât fericit că până la urmă tot el e cel care a picat în picioare și căruia i se datorează niște mulțumiri când va mai crește țâncul.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: