Redactia.ro
Home » Stil de viață » O pisică a străzii, foarte deșteaptă, îndrumă o femeie spre un magazin – și îi arată ce să-i cumpere de mâncare

O pisică a străzii, foarte deșteaptă, îndrumă o femeie spre un magazin – și îi arată ce să-i cumpere de mâncare

Tania Lizbeth Santos Coy Tova, din Mexic, nu și-a putut crede ochiilor când, o pisică fără stăpân a îndrumat-o într-un magazin și i-a arătat ce mâncare vrea să îi cumpere.

Toată lumea știe că pisicile ar fi în stare de multe lucruri pentru a primi puțină afecțiune.

Prin urmare, e foarte probabil ca micuțele noastre prietene feline să străbată străzile ore în șir și să se fi împrietenit cu Pam, femeia ce stă la colțul străzii, pentru că le oferă de mâncare.

Dar, o pisică puțin mai deșteaptă decât celelalte, a făcut mai mult pentru a obține mâncarea pe care și-o dorea, explică Metro.

Tania Lizbeth Santos Coy Tova, în vârstă de 33 de ani, profesoară la o școală generală, se plimba pe străzile din Mexic, când a văzut peste drum o pisică, care a început să o urmărească.

Pisica a îndrumat-o spre un magazin – și mai precis, spre raionul cu mâncare de animale – și i-a arătat cu lăbuța, mâncarea pe care și-o dorea.

Ea a spus: “S-a băgat între picioarele noastre pentru a nu fi ignorată, iar când am început să îi dau atenție, m-a îndrumat spre raionul cu mancare de animale.”

Și prin asta a înțeles că pisicii îi este foame

Tania a explicat că a văzut-o de multe ori intrând în magazin cu diferite persoane și a presupus că aparține unuia dintre manageri.

Dar, vorbind cu ei, au spus că pisica înțelege că magazinul este deschis la anumite ore și că de multe ori a făcut acest lucru cu clienții, sperând că o să li se facă milă de ea și o să-i cumpere de mâncare.

“De fiecare dată când vine la magazin, ne salutăm reciproc și procedăm la fel, mă îndrumă spre raft și își alege mâncarea pe care și-o dorește,” a continuat Tania.

După ce a devenit mai familiară cu pisica, a făcut câteva investigații spre a vedea unde locuiește.

“Într-o zi, am observat că are multe răni și m-am decis să o urmăresc ca să aflu dacă aparține unei case.”

Și, după ce s-a aflat că locuiește într-o casă abandonată, viața ei s-a schimbat pentru totdeauna.

Tania și partenerul ei s-au decis să o adopte… și au numit-o Rabbit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: