Redactia.ro
Home » Stil de viață » De ce e bine să ai pisică

De ce e bine să ai pisică

De ce își mușcă pisicile stăpânii? Ce mesaj vor să transmită, de fapt

Animăluțele de casă sunt o încântare pentru oricine. Dar cine și de ce ar avea nevoie de unul, mai mult?!

Iată ce am aflat despre pisici:

• Sunt capabile să canalizeze energiile negative din jur. Nu de puține ori ați auzit că prezenta unei pisici ar alunga spiritele. Ei bine, pentru cei ce cred in altfel de fenomene, este esențial să fie protejați, iar dacă trebuie să recurgă la câteva trucuri, nimic nu este mai potrivit.

• Ajută la imunizarea naturală a copiilor împotriva alergenilor. Se spune că in cazul adulților riscul unor crize de astm este ridicat, deoarece proteina secretată de pisică, rezistă in aer si pătrunde mai ușor în alveolele pulmonare, odată cu praful. Dar, în cazul copiilor intervine protecția activă, un scut de apărare eficient si cu beneficii pe termen lung, întrucât pe măsură ce copilul creste in preajma micului nostru blănos, se autoiminuzează de la sine.

• Sunt un partener de companie si de joacă, excelent. Niciodată nu vei putea rămâne trist in preajma animăluțului tău, sau să te plictisești. Acest suflet se atașează destul de repede si te va sufoca cu afecțiunea lui si nevoia de activitate, ghidușii.

• Te ajută să te odihnești mai ușor. Când pisica toarce in preajma stăpânului, e semn că se simte fericită și în siguranță. Dar si tu, la rândul tău, poți beneficia de pe urma acestui lucru. Zgomotul produs are efect terapeutic, liniștitor asemenea unui medicament ce induce somnolență, fără efecte secundare si, totodată ajută la ameliorarea stărilor de anxietate.

Dacă nu te-am convins, si pentru că nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, poți oricând încerca să adopti un pui de pisica pentru tine sau copilul tău, iar efectele si beneficiile te vor surprinde cu siguranță, în timp.

Caci așa cum spunea Charles Dickens: „Ce dar mai mare decât dragostea unei pisici?”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini