Redactia.ro
Home » Homepage » Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT în cap la un poligon de trageri din Constanța

Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT în cap la un poligon de trageri din Constanța

împușcat

Un bărbat a fost împușcat, vineri, la un poligon de trageri din Constanța. Bărbatul se află în comă duoă ce a fost transportat în stare gravă la spital.

Din primele informații este vorba de un bărbat de 50 de ani împușcat în tâmplă într-un poligon de trageri din Constanța. Către fața locului a pornit un echipaj de terapie intensivă pentru a prelua bărbatul inconștient, conform Mediafax. Bărbatul a fost intubat și transportat la spital.

Victima este navigator, un trăgător foarte bun, client vechi al poligonului. Acesta, se pare că și-a anunțat rudele că se sinucide, după care a plecat la Poligonul Zip Escort. A tras de câteva ori, iar la finalul ședinței, când mai avea câteva cartușe, s-a împușcat.

Accident mortal în Capitală. O femeie a fost ucisă de mașina de gunoi pe trecerea de pietoni

Potrivit celor aflați la fața locului, se pare că bărbatul și-a luat pistolul, a mers în poligon, după care și-a pus pistolul în zona capului și a tras.

„Cei care erau lângă el spun că la tâmplă sau sub bărbie, ceva de genul acesta. Nu a murit.. Când am plecat eu era în viață. Dar clar a fost vorba de sinucidere”, au declarat oamenii pentru Replica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: