Redactia.ro
Home » Monden » Un bărbat a slăbit 62 de kilograme în doar șapte luni. Care este secretul lui?

Un bărbat a slăbit 62 de kilograme în doar șapte luni. Care este secretul lui?

GALERIE FOTO (3)

Un bărbat a reuşit un lucru aproape imposibil: să slăbească 62 de kilograme în doar șapte luni. Cum a reuşit asta? O spune chiar el. Timp de peste un deceniu a încercat diferite diete și metode de fitness care nu au funcționat niciodată.

În cele din urmă, a reușit să slăbească după ce a analizat factorii declanșatori, a îmbrățișat disconfortul și a mâncat alimentele pe care le iubea și a adoptat o abordare drastică.

Bryan O’Keeffe a „lucrat” şi la mental

Bryan O’Keeffe, omul care a reuşit această performanţă, a spus că a decis să se concentreze pe a fi rezistent din punct de vedere mental și pe stabilirea unei discipline, nu neapărat să urmărească în permanență cântarul.

El a recunoscut încercările lui anterioare de a slăbi au fost „mereu un pas înainte, doi pași înapoi”, dar anul trecut a stat și a analizat ce îl determina de fiecare dată să renunțe și să se întoarcă la vechile obiceiuri.

A dispărut 7 luni şi a slăbit

Bărbatul a postat pe TikTok un videoclip în care le-a surprins reacția celor dragi după ce s-a întors acasă după cele șapte luni de izolare, cu 62 de kilograme în minus.

Brian i-a încurajat pe oameni să analizeze încercările lor anterioare de a pierde în greutate și să pună în aplicare măsuri pentru a se pregăti pentru o reușită adevărată.

„Declanșatoarele mele au fost livrarea la domiciliu și nopțile petrecute cu familia și prietenii. Cum am răspuns la asta? Mi-am construit o bulă în jurul meu, astfel încât acești factori declanșatori să nu mai fie accesibili și să nu-mi mai stea în cale”, a zis Zis Brian, care a continuat:

„Trebuie să ai libertatea de a mânca un baton de ciocolată atunci când ai nevoie și să nu te simți vinovat pentru asta”, a spus el. „Nu există alimente bune și rele – doar cantități bune și rele din fiecare aliment”.

O’Keeffe este „înnebunit după mâncare” și își petrece o mare parte din timpul liber urmărind emisiuni culinare.

Ce a mâncat bărbatul?

O’Keeffe își prepară o versiune mai ușoară de burger cu cartofi prăjiți folosind pui, felii de brânză degresată, felii subțiri de pâine în loc de chiflă, sos făcut cu iaurt fără grăsimi în loc de maioneză și cartofi prăjiți gătiți în friteuza cu aer cald.

Am aplicat aceste tehnici de reducere a caloriilor la fiecare masă și nu am simțit niciodată că țin dietă în toată această perioadă”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: