Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a vrut să plece din hotel fără să plătească. Metoda aleasă de acesta a devenit virală în mediul online

Un bărbat a vrut să plece din hotel fără să plătească. Metoda aleasă de acesta a devenit virală în mediul online

GALERIE FOTO (3) Un bărbat a vrut să plece din hotel fără să plătească

Un bărbat a vrut să plece din hotel fără să plătească. Un bărbat din China a avut o idee incredibilă de a pleca din hotelul în care a fost cazat fără să plătească. Acesta a reușit să devenină celebru în mediul online, după ce oamenii l-au filmat în timp ce era în acțiune. Ce a făcut acesta?

Un bărbat a vrut să plece din hotel fără să plătească. Metoda aleasă de acesta a devenit virală în mediul online

Un bărbat a vrut să plece din hotel fără să plătească. Cu siguranță au fost persoane care s-au confruntat cu situația în care nu au mai avut bani să plătească hotelul în care s-au cazat, dar întotdeauna au găsit o cale de mijloc, normală, pentru a rezolva situația. Ei bine, un bărbat din China a reușit să devină viral pe Internet după ce a vrut să plece din hotel fără să plătească. Cel mai probabil, acesta și-a dat seama că nu are cum să achite nota de plata la hotel, așa că i-a venit o idee incredibilă pentru a pleca fără să plătească nota. Ulterior, reprezentanții hotelului din Phanzou și-au dat seama că acesta nu are bani, însă bărbatul avea deja în plan o idee surprinzătoare. Conform China Daily, bărbatul a deschis fereastra camerei în care se afla și s-a cățărat pe câteva cabluri pentru a ajunge la clădirea vecină.

Din păcate pentru el, planul a eșuat la jumătate, pentru că a rămas la un moment dat suspendat la o distanță de 60 metri de pământ. Evident, oamenii cazați la hotel și trecătorii au scos imediat telefoanele și au imortalizat momentul. Așadar, în imagini se poate vedea că acesta părea prins în unul dintre respectivele cabluri.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a încercat să fugă fără să plătească?

Deși pare amuzant, această alegere a fost una care i-a pus viața în pericol bărbatului, mai ales că era vorba despre cabluri electricie, care ar fi putut în orice clipă să îi aducă sfârșitul. La scurt timp, la fața locului au ajuns pompierii care l-au ajutat pe bărbat să coboare fără să pățească ceva. „E în siguranţă acum, a fost dus înapoi unde era cazat şi nu a suferit niciun fel de lovitură“, au declarat autorităţile. Se pare că pe lângă nota de la hotel pe care a trebuit să o plătească, bărbatul probabil a trebuit să plătească și o amendă aplicată de Poliție. Important este că acesta a fost salvat și că evenimentul nu s-a transformat într-o tragedie.

Un eveniment asemănător a avut loc în Spania, după ce 120 de români au reușit să fugă dintr-un restaurant fără să plătească. Surprinzător este faptul cum au reușit să fugă. Aceștia au ieșit în pas de conga din clădire înainte să fugă spre mașini. Ospătarii au spus că au încercat să-i oprească pe petrecăreți, dar în zadar. Oamenii au notat câteva numere de înmatriculare, dar acestea, la fel ca și documentul de rezidență folosit pentru rezervare, s-au dovedit a fi false. Cu toate astea, românii au lăsat un avans de 900 de euro, dar cea mai mare parte a consumației nu au achitat-o, iar paguba se ridică la aproape 2.000 de euro. Interesant este faptul că în asemenea situații, unele persoane au idei absolut incredibile, dar care, le poate pune viața în pericol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: