Redactia.ro
Home » Știri » O fetiță a reușit să fie „coafată” de fratele ei cu 150 de jucării. Cum au reușit părinții să rezolve situația

O fetiță a reușit să fie „coafată” de fratele ei cu 150 de jucării. Cum au reușit părinții să rezolve situația

GALERIE FOTO (4) O fetiță a reușit să fie _coafată_ de fratele ei cu 150 de jucării. (1)

O fetiță a reușit să fie „coafată” de fratele ei cu 150 de jucării. De multe ori joaca între frați poate fi plăcută, dar și surprinzătoare. Doi părinți din Pennsylvania au avut parte de cel mai mare coșmar după ce au găsit-o pe fiica lor cu 150 de jucării tip velcro în păr. Celor doi le-au trebuit ore întregi pentru a o scăpa pe micuță de jucăriile năstrușnice.

O fetiță a reușit să fie „coafată” de fratele ei cu 150 de jucării. Cum au reușit părinții să rezolve situația

O fetiță a reușit să fie „coafată” de fratele ei cu 150 de jucării. Uneori, joaca între frați poate avea urmări intense și surprinzătoare. În aceeași situație s-au aflat și doi părinți din Pennsylvania care au rămas îngroziți când au văzut-o pe fiica lor cu aproape 150 de jucării de tip velcro în păr. Întregul eveniment s-a produs în urmă cu o lună, când Lisa Hoelzle a povestit într-o postare virală pe Facebook cum a reușit să gestioneze situația. Noah și Abigail, cei doi copii ai acesteia, în vârstă de 6 ani, s-au jucat la parter când au ajuns într-o situație extrem de complicată. Doar ce terminaseră școala online, când au decis să ia o pauză pentru a se juca cu niște jucării de forma unor bile mici cu scaieți, prin care poți construi diferite forme. Deși ar trebui să le folosească în alt mod, Noah s-a gândit să fie inventiv și să o coafeze pe surioara lui cu aceste jucări pline de scaieți. Acesta a aruncat un containe plin de jucării în capul surorii sale, care au rămas prinse în părul acesteia.

În acel moment Lisa a rămas complet șocată de părul fetitei sale.„Cred că mi-am părăsit corpul pentru o clipă. Avea în jur de 150 de jucării mici prinse în păr, iar încercarea lor de a le îndepărta singuri a înrăutățit situația”, a spus Lisa pe Facebook.

Parinții au scos jucăriile în 20 de ore

Lisa a reușit să scoată abia 15 jucării în trei ore, motiv pentru care a avut nevoie și de ajutorul soțului ei, care s-a gândit că ar fi mult mai ușor dacă ar folosi balsam și ulei vegetal pentru a descâlci părul, dar din păcate, fără succes. Pentru că era târziu, Abigail a trebuit să doarmă cu jucăriile în păr până a doua zi, iar mama sa a cumpărat ulei mineral și un pieptane pentru a descâlci părul. Așadar, după 20 de ore de plâns, Lisa a reușit să-i salveze părul fetiței sale și să îndepărteze toate jucăriile care i-au acaparat podoaba capilară micuței. „I-am salvat părul și, deși este mai subțire, nu a fost la fel de deteriorat și ruinat pe cât credeam așa că mulțumesc Doamne!!” a scris ea pe Facebook.

Parul lui Abigail dupa aceasta experienta

Mai mult, această întâmplare a fost și un avertisment pentru părinții care le cumpără copiilor jucării cu scaieți. Deși  par jucării inofensive, copiii sunt creativi și le pot încerca pe cei din jurul lor, care duc la evenimente asemănătoare ca cel de mai sus. Ideal ar fi ca specialiștii să le explice părinților toate avatanjele și dezavantajele acestor mici jucării, pentru a evita situațiile de genul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: