Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un bărbat care a câștigat 10 milioane de euro la loto își caută o soție cu care să împartă bogăția: „Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă”

Un bărbat care a câștigat 10 milioane de euro la loto își caută o soție cu care să împartă bogăția: „Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă”

Un bărbat care a câștigat 10 milioane de euro la loto își caută o soție cu care să împartă bogăția

Un bărbat care a câștigat 10 milioane de euro la loto își caută o soție cu care să împartă bogăția. Iată detaliile!

Un bărbat care a câștigat 10 milioane de euro la loto își caută o soție cu care să împartă bogăția

Un câștigător al loteriei care a obținut un premiu uriaș de 8,7 milioane de lire sterline spune că, după ce a cheltuit pe super-mașini și ceasuri de lux, își dorește un lucru pe care banii nu-l pot cumpăra, o soție. Acesta a renunțat la slujba sa de muncitor în oțel din Dortmund, Germania.

Norocosul Kursat Yildirim, din Dortmund, Germania, a câștigat mai exact 9.927.511 euro pe 24 septembrie. Acesta a făcut cheltuieli masive după ce i-au ieșit numerele pe 24 septembrie, tratându-se cu un Ferrari 448 Pista, precum și cu un Porsche Turbo S Cabriolet de 218.000 de lire sterline. De asemenea, el a cheltuit pe un ceas de lux și, dar a cumpărat și pub-ul/localul său preferat.

Dar acum, Kursat, în vârstă de 41 de ani, fiul unor imigranți turci care muncesc din greu, spune că își dorește ceva ce banii nu pot cumpăra, o soție iubitoare.

Vorbind cu reporterii de la ziarul german Bild despre victoria sa uriașă, Kursat a adăugat: „Vă rog să subliniați în articolul dumneavoastră că sunt încă singur”.

El a subliniat: „Ea poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă. Vreau doar să mă îndrăgostesc. Caut o femeie care iubește să călătorească și care este pregătită să întemeieze o familie cu mine. Am nevoie de o femeie în care să pot avea încredere, indiferent de ce se întâmplă”, potrivit mirror.co.uk.

Tabloidul a creat deja o adresă de e-mail pentru ca femeile să ia legătura cu el.

Dar Kursat este convins că averea sa bruscă nu va avea niciun impact negativ:

„Nu, nu va fi o problemă. Pot să am grijă de mine foarte bine. Mi-am luat măsuri de precauție. Banii sunt în mâini sigure”, conform sursei citate.

Kursat Yildirim joacă în continuare la loto

Kursat, care a venit în Germania la vârsta de 12 ani, a dezvăluit că a continuat să joace la loto în ciuda câștigului său:

„Pur și simplu nu pot să mă schimb. M-am obișnuit să joc. Joc la loto de 15 ani”, relatează sursa menționată.

Vorbind despre planurile sale de viitor, multimilionarul a spus:

„Lucrul grozav este că poți face atât de mulți oameni fericiți. Am transferat imediat bani părinților mei și fraților mei. Mi-ar plăcea să merg în Africa pentru a săpa fântâni și a le oferi cadouri copiilor de acolo”.

Întrebat despre mașinile sale de lux, Kursat a spus:

„Le-am luat doar pentru cei care mă urăsc. Pentru toți oamenii invidioși. Dintr-o dată, toată lumea îți este prietenă. Oameni de care nu am mai auzit de mult timp mă sună imediat să-mi ceară bani. Mie nu-mi pasă. Credeți-mă, nu voi uita niciodată de unde vin. Sunt din clasa muncitoare, nu voi deveni niciodată o persoană arogantă”, menționează sursa citată.

Sursa foto: mirror.co.uk

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: