Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat din Oradea și-a bătut iubita, a lovit 4 mașini și apoi s-a aruncat în râu, unde au intervenit scafandrii

Un bărbat din Oradea și-a bătut iubita, a lovit 4 mașini și apoi s-a aruncat în râu, unde au intervenit scafandrii

Un bărbat din Oradea și-a bătut iubita, a lovit 4 mașini și apoi s-a aruncat în râu, unde au intervenit scafandrii

Un bărbat din Oradea și-a bătut iubita, a lovit 4 mașini și apoi s-a aruncat într-un râu, unde au intervenit și scafandrii. Întâmplarea nu s-a încheiat așa. Iată detalii!

Un bărbat din Oradea și-a bătut iubita, a lovit 4 mașini și apoi s-a aruncat în râu, unde au intervenit scafandrii

Un bărbat din Oradea, în vârstă de 27 de ani, și-a agresat partenera, a fugit de Poliție, a provocat un accident cu 4 mașini pe Podul Prezan, iar apoi s-a aruncat în Crişul Repede în zona Dragoș Vodă, potrivit ebihoreanul.ro.

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie, pompieri și scafandri, pentru a-l căuta pe tânăr cu bărci pneumatice și pentru a-l salva din apele râului.

Sursele presei locale mai sus menționate spun că bărbatul a ieşit dezbrăcat la bustul gol în faţa blocului, pe o stradă din cartierul Rogerius, i-a tras două palme iubitei lui, iar apoi, la vederea polițiștilor, a fugit. În zona podului Prezan din cartierul Dragoș Vodă a intrat pe contrasens și a lovit patru mașini, și-a abandonat apoi mașina în drum și a sărit în râu.

Vineri, 23 decembrie a.c., la ora 13.11. IPJ Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112, de un trecător, că pe strada Iza din municipiul Oradea, un bărbat tocmai a agresat o femeie. Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat-o pe femeia care fusese agresată. La vederea echipajelor de poliție, bărbatul bănuit de agresiunea concubinei sale a părăsit locul faptei la volanul unui autoturism, refuzând să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor.

Acesta și-a continuat deplasarea până pe podul Constantin Prezan, unde a pătruns și a circulat pe contrasens, intrând în coliziune cu patru autoturisme.

În urma evenimentului rutier, o persoană a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

După producerea evenimentului rutier, bărbatul a părăsit vehiculul pe pod și a intrat în apele râului Crișul Repede, unde se află și în prezent.

Sursa: purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța

Bărbatul nu a fost găsit, deocamdată. Se pare că ar fi fost văzut în zona unei benzinării, ținându-se de crengile copacilor de pe mal, potrivit presei locale. În plus, la fața locului a ajuns și un prieten de-ai tânărului căutat în râu, care ar fi vrut să își salveze amicul. Potrivit Poliției Bihor, bărbatul are 45 de ani și a fost amendat cu 1.500 de lei pentru că „nu a respectat perimetrul de siguranţă delimitat de forţele de ordine”.

„El s-a poziţionat pe malul apei, a ameninţat că se aruncă în Criş, dar a fost extras în siguranţă, consultat de un echipaj medical şi transportat nevoluntar la un spital din Oradea”, a declarat comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Un bărbat din Oradea și-a bătut iubita, a lovit 4 mașini și apoi s-a aruncat în râu, unde au intervenit scafandrii
Foto: ebihoreanul.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini