Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat din Pitești a dat peste o adevărată comoară într-un autobuz. A rămas fără cuvinte când a găsit o borsetă și a văzut ce se ascundea în ea

Un bărbat din Pitești a dat peste o adevărată comoară într-un autobuz. A rămas fără cuvinte când a găsit o borsetă și a văzut ce se ascundea în ea

autobuz

Descoperire fabuloasă într-un autobuz din Pitești. Un bărbat a dat peste o borsetă care ascundea o sumă impresionantă de bani. Cum a ales să procedeze după ce a descoperit ce se afla în interiorul borsetei.

Un bărbat a pierdut o borsetă cu o sumă colosală într-un autobuz din Pitești

Într-un autobuz din Pitești, un bărbat a uitat o borsetă ce conținea o sumă de 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei și 80 de grame de bijuterii din aur.

După ce a realizat că a pierdut banii și bijuteriile, individul a solicitat asistența Poliției. Cu toate acestea, el nu a putut furniza autorităților mai multe detalii cu privire la numărul de înmatriculare al autobuzului în care a pierdut borseta sau traseul autobuzului. Din fericire, uitucul a avut noroc!

Proprietarul a intrat în posesia borsetei în cele din urmă

După investigații, polițiștii au descoperit că borseta a fost găsită de către altă persoană. Aceasta a fost chemată la secție și a predat bunurile găsite. Autoritățile polițienești reamintesc că conform legislației în vigoare, reținerea unui bun găsit sau obținut din greșeală sau accidental de către o altă persoană, care nu îl predă autorităților în termen de 10 zile, constituie o infracțiune.

„Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti s-au mobilizat exemplar şi au efectuat verificări, în vederea stabilirii mijlocului de transport şi a persoanei care şi-ar fi însuşit borseta în cauză, împrejurare în care, în jurul orei 18:00, una dintre persoanele invitate la sediul poliţiei, bărbat de 48 de ani, din Bascov, a predat poliţiştilor borseta în cauză, cu întreg conţinutul său. Bunurile au fost restituite persoanei vătămate”, se arată ăn comunicatul celor de la IPJ Pitești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: