Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat din Târgu-Jiu a folosit un pampers ca mască de protecție. Imaginea a devenit virală!

Un bărbat din Târgu-Jiu a folosit un pampers ca mască de protecție. Imaginea a devenit virală!

Un bărbat din Târgu-Jiu și-a pus un pampers pe post de mască de protecție. Imaginea a devenit virală! Bărbatul a purtat pampersul și a decis să meargă cu el să își rezolve treburile la Primărie. Mai mult, angajații Primăriei s-au arătat sceptici și nu l-au lăsat să intre. 

 

Un bărbat din Târgu-Jiu a folosit un pampers ca mască de protecție

Un bărbat din Târgu-Jiu a dat dovadă de inventivitate și, din lipsă de bani pentru măștile de protecție, a găsit o soluție de urgență, care să îi permită să iasă afară din casă. Târgujianul a luat un pampers de  la bebelușul său și a decis să îl folosească pe post de mască de protecție.

Deși, teoretic, bărbatul purta pampersul în mod regulamentar și avea acoperit nasul și gura, bărbatul nu a fost lăsat să intre în Primărie, acolo unde avea treabă. Angajații s-au arătat de-a dreptul sceptici și nu au apreciat soluția pe care tânărul a găsit-o. Mai mult, aceștia s-au arătat vehemenți și nu i-au permis accesul în instituție. Lucrătorii Primăriei Târgu-Jiu au ieșit din sediul instituției respective pentru a discuta cu cetățeanul cu privire la problemele pe care acesta le are. Acela a fost momentul în care a recunoscut că a ales să poarte un pampers pentru că nu avea bani de o mască de protecție.

,,Masca va rămâne obligatorie până în 2023”

Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat, imediat după ce a primit rapelul la vaccinul anti-COVID că injecția nu doare. Mai mult, medicul a adăugat că după a doua doză de vaccin nu mai există riscul unor infecții severe cu noul coronavirus, dar că masca va rămâne în continuare obligatorie până în 2021.

„Nu mă doare, nu mă ustură. A doua zi s-ar putea să simţiţi unde a fost locul de injecţie şi atâta tot şi pe urmă să vă duceţi cu drag la a doua injecţie. E de aşteptat, evident, ca această a doua doză să întărească răspunsul şi să consolideze. Teoretic, după a doua doză, la şapte zile deja putem fluiera liniştiţi că nu mai suntem la risc să dezvoltăm infecţii severe cu noul coronavirus, dar, atenţie, masca va rămâne obligatorie în continuare până în 2023, pentru că acest vaccin ne protejează pe dinăuntru, nu ne protejează şi la nivelul mucoaselor, astfel încât, dacă dăm masca jos şi renunţăm la ea, avem toate şansele să luăm un virus pe care noi pe urmă să îl dăm mai departe unor persoane care nu sunt imunizate şi o să generăm în continuare îmbolnăviri”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, după ce a primit rapelul la vaccinul anti COVID.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: