Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat din Vaslui a murit după ce medicul de pe Ambulanță s-a speriat de doi câini pechinezi

Un bărbat din Vaslui a murit după ce medicul de pe Ambulanță s-a speriat de doi câini pechinezi

Un bărbat din Vaslui a murit după ce medicul de pe Ambulanță s-a speriat de doi câini pechinezi

Un bărbat din Vaslui a murit. Un medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui a întârziat la o chemare deoarece s-a speriat de doi câini pechinezi. Medicul nu a intrat în curtea pacientului din cauza celor doi câini. Pacientul a fost declarat decedat.

Un bărbat din Vaslui a murit după ce medicul de pe Ambulanță s-a speriat de doi câini pechinezi

În noaptea de 7 iunie, un bărbat din Huși a sunat la 112 pentru a cere ajutor de la Serviciul Județean de Ambulanță pentru că se simte foarte și că este singur acasă. Ajunși la fața locului, medicul de pe Ambulanță nu a intrat în curtea pacientului pentru că îi era frică de doi câini pechinezi. Acesta ar fi chemat jandarmii pentru a înlătura cei doi câini. Când au intrat în casă, bărbatul era căzut și din nefericire a fost declarat decedat.

La 3.50 s-a plecat la solicitare, acolo în Huşi, un kilometru – doi, cât avea, nu ştiu exact.A ajuns, omul stătea la casă şi a zis că nu a intrat pentru că a zis că erau câini în curte. Din câte am înţeles erau doi pechinezi. El nu a intrat în curte motivând că îi era frică. A chemat jandarmii, aceştia au venit, au deschis poarta, au intrat. Când au intrat în casă, omul era căzut pe podea, era decedat”, a declarat Leonte Condurache, liderul de sindicat de la SAJ Vaslui.

Medicul nu a inițiat nicio manevră de resuscitare

Condurache susține că toată această situație a durat 10 minute. Jandarmii au ajund imediat la fața locului și imediat s-a declarat decesul.

Dar în fişă scrie în felul următor: ora decesului 3.50, adică tu pleci la 3.50 şi declari tot la 3.50?„, a explicat liderul de sindicat.

Medicul Awad Mohamad ar fi declarat decesul fără să fie inițiată nicio manevră de resuscitare. Medicul a cerut ajutorul Poliției, pentru că nu știa ce să facă cu trupul bărbatului, fiind singur acasă. IPJ Vaslui nu au deschis niciun dosar pentru că nu a fost solicitat. Acțiunea medicului a ajuns și în atenția Comisiei de Analiză a Decesului.

Conform directorului medical al SAJ Vaslui, va fi demarată o anchetă internă. Medicul acuzat a fost sancționat în luna iunie cu avertisment scris privind activitatea sa.

Citeste si:Cauza accidentului în care a murit Anamaria Pop

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: