Redactia.ro
Home » Știri » Cauza accidentului în care a murit Anamaria Pop

Cauza accidentului în care a murit Anamaria Pop

Cauza accidentului în care a murit Anamaria Pop

Cauza accidentului în care a murit Anamaria Pop. Fratele cântăreței Anamaria Pop explică ce s-a întâmplat cu artista. Anamaria Pop a murit într-un accident de mașină la vârsta de 37 de ani.

Fratele cântăreței Anamaria Pop explică ce s-a întâmplat cu artista Potrivit fratelui artistei, Anamaria Pop care a decedat duminică, într-un accident rutier, nu ar fi adormit la volan, așa cum se zvonea.

Anamaria Pop nu a adormit la volan

I s-a făcut rău”, a precizat Flaviu Costin, fratele artistei.

Fratele artistei ar fi explicat că Anamaria nu ar fi adormit la volan, ci i s-ar fi făcut rău, Cântăreața suferea de o problemă acută de sănătate. Anamaria Pop a rămas văduvă în urmă cu opt ani. Soțul ei a murit în urma unui atac cerebral. Soțul artistei lucra la penitenciar.

Potrivit fratelui artistei, Anamaria a suferit foarte mult după ce soțul ei a decedat fulgerător. „A suferit foarte mult, vă dați seama, a rămas tânără, cu doi copii. Cel mic era încă la grădiniță. Tot ce a făcut, tot restul vieții, a fost doar pentru copiii ei”.

Cel mai mic copil a artistei a terminat clasa a VIII-a și este premiant. Ceremonia de înmormântare va avea loc în Cetățeni, fiind localitatea de origine a artistei, miercuri, de la ora 13.00.

Persoana din dreapta, grav rănită

Pasagerul din dreapa care se afla în mașină cu artista era un instrumentist care cânta alături de ea. Băiatul are 15 ani, acesta se află internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Este un pacient de 15 ani, a fost internat cu politraumă. Cu contuzie toracică și pulmonară, cu fracturi costale și fractură de femur. Având în vedere că nu au trecut încă 24 de ore de la accident este destul de greu să ne pronunțăm, dar orice operație care se impune are riscul ei.

Probabil va fi operat la picior, însă și contuzia pulmonară și toracică sunt riscante; am văzut cazuri de contuzie pulmonară care a dus la deces în câteva zile. Deocamdată nu ne putem pronunța asupra stării lui”, a declarat managerul Spitalului.

Citeste si:Cântăreața Anamaria Pop a murit. Ce mesaj i-a transmis fiul ei cel mare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: