Redactia.ro
Home » Știri » Cântăreața Anamaria Pop a murit. Ce mesaj i-a transmis fiul ei cel mare

Cântăreața Anamaria Pop a murit. Ce mesaj i-a transmis fiul ei cel mare

Cântăreața Anamaria Pop a murit. Ce mesaj i-a transmis fiul ei cel mare

Cântăreața Anamaria Pop a murit. Ce mesaj i-a transmis fiul ei cel mare. Artista de muzica populară, Anamaria Pop, a murit duminică dimineață într-un accident mașină.

Anamaria Pop a murit într-un accident de mașină

Artista Anamaria Pop, 37 de ani, a decedat într-un accident duminică dimineață pe DN1C, pe raza localității Cicărlău, județul Maramureș. Potrivit polițiștilor, artista a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac. Cei de la ISU au intervenit la locul accidentului și au confirmat decesul artistei. Cântăreața mai era cu o persoană în mașină, aceasta fiind transportată la spital.

Mesajul dureros transmis de fiul cântăreței

Fiul cântăreței, în vârstă de 19 ani, a transmis pe Facebook un mesaj emoționant despre mama lui.

„Mamă, am intrat astăzi în casă şi încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi. Hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci. Aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde îmi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

Am închis ferestrele, ți-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrățişat, ca de obicei, şi ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte. Iar după o oră să aud că ai avut accident.

Nu credeam că ai pățit ceva, dar când am ajuns la fața locului, polițistul m-a întrebat „Cine sunteți dumneavoastră” , la care i-am răspuns „sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit să iau ce a rãmas de valoare în maşină”. A luat o gură de aer si mi-a spus „condoleanțe”.

Eu credeam că vorbea în necunoştință de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanțe (nici pe ceilalți nu i-am băgat în seamă). Eu încă sperând că eşti în viață şi că n-ai pățit nimic grav!

Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieşit din ochi, credeam că-i un coşmar, şi încă sper să fie un coşma. Vreau să mă trezesc brusc plin de transpirație şi să fug la tine în cameră să-ți spun cât de mult te iubesc şi să te strâng în brațe tare, Dar se pare că acest coşmar va dura o viață.

Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut! Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ți-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îți promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis.

Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți, arătați-le că le iubiți, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veți regreta enorm că n-ați apucat s-o faceți!

ÎȚI MULȚUMESC CĂ M-AI CRESCUT ÎN ĂŞTIA 19 ANI ŞI CĂ AI FĂCUT TOT POSIBILUL SĂ NU NE LIPSEASCA NIMIC!”, a scris fiul cântăreţei Anamaria Pop pe Facebook.

Citeste si:Fondatorul companiei JYSK, Lars Larsen a murit la 71 de ani