Redactia.ro
Home » Știri » Fondatorul companiei JYSK, Lars Larsen a murit la 71 de ani

Fondatorul companiei JYSK, Lars Larsen a murit la 71 de ani

Fondatorul companiei JYSK, Lars Larsen a murit la 71 de ani

Fondatorul companiei JYSK, Lars Larsen a murit la 71 de ani. Unul dintre cei mai puternici oameni din Danemarca s-a stins din viață.

Fondatorul companiei Jysk, Lars Larsen a murit la 71 de ani

Miliardarul Lars Larsen a decedat la vârsta de 71 de ani.  Potrivit Mediafax, Lars a încetat din viață la reședința sa din orașul Silkeborg. Omul de afaceri a renunțat în urmă cu două luni la funcția de președinte al companiei pe care a fondat-o, JYSK. Miliardarul a fost diagnosticat cu cancer. Băiatul său, Jacob Nrunsborg l-a înlocuit.

Lars Larsen avea o avere de aproximativ 4.5 miliarde de dolari, fiind unul dintre cei mai bogați oameni din Danemarca.

Compania de succes JYSK

Lars Larsen era un tânăt inventiv și energic în perioada când a fondat compania JYSK. În timpul stagiaturii la un magazin de stofe, apoi la un magazin de mobilă, Lars s-a hotărât să își deschidă propriul lanț de magazine de desfacere pentru lenjerie de pat.

Rapid, Lars a reușit să găsească câțiva furnizori și o bancă care să fie dispusă să riște cu un tânăr. De atunci, Lars Larsen nu a schimbat banca niciodată. Omul de afaceri a găsit spațiul potrivit în orașul Aarhus din Iutlanda și pe data de 2 aprilie 1979, tânărul și-a deschis magazinul.

A devenit proprietarul grupului JISK și al sucursalelor acestuia. De asemenea, Lars Larsen a deținut și alte companii, precum Bolia, Interior Direct și Himmerland Golf&Spa Rsesort. În limba daneză, JYSK înseamnă orice sau pe oricine. Cele trei valori cu care a fost identificat însuși Larsen, modestia, conștiiocizitatea și onestitatea.

În prezent, Grupul JYSK deține peste 2.800 de magazine în toată lumea. Personalul total constă din aproape 23.000 de angajați.

Citește și:Mariana Zaharescu, vocea Teleenciclopediei, a murit la 87 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: